Mennyire veszélyes egy idegennel webkamerázni USA-ból?
Figyelt kérdés
Én Magyarországon lakom, ő pedig az USA-ban.
Mik a veszélyei a webkamerázásnak?
Én angol gyakorlás céljából beszélgetnék vele.
2013. jún. 30. 18:22
1/19 anonim válasza:
Nem adsz meg személyes adatokat, és akkor semmilyen.
Meg ne valami pedofil/nekrofil elmebeteg állatot fogj ki.
2/19 anonim válasza:
Lehetőleg ne hagyj feleslegesen nyitva portokat, pláne ha win Xp-d van.
3/19 A kérdező kommentje:
Mik azok a portok? Bocsi,de tényleg nem tudom ..
2013. jún. 30. 18:27
4/19 anonim válasza:
Sejtettem:D De nem is a fogalom a lényeg. Ne tárolj bankszámlaadatokat, és más olyan dolgokat amivel vissza lehet élni, azon a gépen, amivel videózol. Kamerázás közben folyamatosan megy a gép, netre van kötve, ha nincs rajt normális tűzfal, pláne ha Xp van rajt régi office-al, akkor nem egy nagy kunszt "feltörni" a gépet, és megszerezni a rajta lévő adatokat egy hozzáértőnek.
5/19 A kérdező kommentje:
Képek vannak rajta,meg facebookozok ...ennyi
A Facebookomat feltőrheti így?
2013. jún. 30. 18:39
6/19 anonim válasza:
Böngészési előzményekből kikeresheti a jelszavadat ha nagyon akarja, de miután semmi haszna nem lenne belőle, nem igazán jelent valós kockázatot.
7/19 anonim válasza:
lazydog kicsit el van tévedve. Valami kocka aki ide jár okoskodni, ne hallgass rá.
8/19 anonim válasza:
Nincs infós diplomám nem tagadom, de fejtsd ki akkor, hogy miben vagyok eltévedve, érdekel, kérdező neked meg akkor ezek szerint bocsi a félretájékoztatást(?).
9/19 anonim válasza:
Valami indoklást, kérlek, így nem igazán tudok mit kezdeni azzal amit mondtál.
Kérdező:
Küldtem privátot, de írd már ki ide pls, hogy milyen programmal videózol? Skype?
10/19 A kérdező kommentje:
Facebookon hívással
2013. jún. 30. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!