Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne kezelnem ezt a csajt, veszélyes lehet rám nézve vagy inkább jót tesz a jelenléte?

Figyelt kérdés

A baráti társaságunkhoz pár hete csak úgy spontán odacsapódott egy lány, az egyik srác ismerte látásból és odahívta magunkhoz, de egyből úgy viselkedett, mintha ezer éve mindenkivel jóban lenne, egyből megtalálta mindenkivel a közös hangot, úgy poénkodott velünk mintha tényleg évek óta velünk lenne, egyből ő lett a középpont... olyan hirtelen jött valahogy az egész, hogy mire eszméltünk hogy héé ki a fene ez egyébként??? addigra már elhívtuk magunkkal. Amúgy én is lány vagyok, ott volt a barátom is, és ez a csaj vele is elflörtölgetett, meg kb mindenkivel, mikor elmentünk bulizni mindenkivel úgy táncolt mint valami r*banc, emellett tök közvetlenül beszél mindenkivel, csomó érintés, ölelés...stb

Utólag visszagondolva baromira féltékeny vagyok, hogy mégis mit képzel magáról és hogy viselkedett, de közben meg nagyon fura, de rég éreztem magam ilyen jól, teljesen feldobta az egész estét, és amiket mondott, attól valahogy tök jó csajnak éreztem magam, csomó olyan tulajdonságomra rávilágított amiket nem is szokott más dicsérni bennem... vagy nem tudom, tényleg nagyon fura... igazából utálnom kéne, és haragudni rá, mert akárhányszor jön velünk mindig így viselkedik és a barátomnak láthatóan ez nincs ellenére, de közben megértem, mert én is keresem a társaságát.,.. érzem hogy jó hatással van rám meg úgy mindenkire. nem igazán találkoztam még ilyen emberrel...

Szerintetek hogy kéne reagálnom a társaságára? Inkább meg kéne próbálni leépíteni?

Mert mi van, ha a barátom a végén még beleszeret? Vagy kár ettől félnem? Eléggé erősnek érzem a kapcsolatunkat de attól még ki tudja...

21L

2013. máj. 5. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
(egy féltékeny vipera kérdése)
2013. máj. 5. 18:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért féltékeny, mert van benne élet? Ha nem egy besavanyodott házisárkány lennél, akkor talán nem lenne esélye sosem a pasidnál.
2013. máj. 5. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez attól függ,hogy mennyire bízol benne,de elmondhatod neki,hogy mit érzel és hogy ne annyira hagyja magát,ennek a lánynak.
2013. máj. 5. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Elsőnek van igaza. :) Egyébként ezt az érzést kisebbrendűségi komplexusnak hívják szaknyelven. A köznyelv önbizalomhiánynak nevezi.

Persze, paranoia is van benne, ugyanis meg van benned a késztetés, hogy jóban legyél a csajjal, de eközben mégis az első asszociációd az, hogy hogyan okozhat neked problémát, illetve téged miben károsít. Ez paranoid jellemre utal, pontosabban ez már kóros. Hihetsz nekem, hiszen én is ezzel a problémával küzdök, tehát nagyon jól ismerem már ezt a jelenséget. Hidd el tényleg nem támadásból mondom, segíteni szeretnék bár tudom hogy ezt nehéz elfogadni.

Amúgy ezzel pedig semmiképp nem a csajt védem, mert a legparanoiásabb embernek is lehetnek ellenségei...

19/F

2013. máj. 5. 18:42
 5/9 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=XJarv9Cj_A4

Küld el neki Facebookon!!:DD

2013. máj. 5. 18:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a lány nem akar ráhajtani a pasimra, ebben biztos vagyok, meg mesélt is arról, hogy kivel randizik, és azzal hogy alakulnak a dolgai... de tudjátok az a típus, aki mindenkivel nagyon közvetlen, és a legtöbb ember egyből odavan érte... látom, mert ahol voltunk ott is még csomó emberrel megismerkedett, és mindenki olyan csillogó szemekkel nézett rá... szerintem jogos a félelmem, hogy a barátom érdeklődését is felkeltette. Most nem azt mondom, hogy a barátom tényleg meg is csalna vele, de azért biztos bejön neki a csaj...
2013. máj. 5. 18:50
 7/9 anonim ***** válasza:

hmmmm, Szerintem nem is féltékenység hanem irigység ez!

Irigység aziránt, hogy ennyire közvetlen tud lenni másokkal szemben, ezáltal könnyen be tudja magát lopni egy közösség szívébe. (ettől még persze lehet rib*nc)

2013. máj. 5. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne leépíteni próbáld, inkább kitalálni, hogy mi a titka. A barátod miatt meg ne akard leépíteni, bárhol találkozhat ilyen lányokkal, nem az a megoldás, hogy eltiltod tőlük, hanem hogy ő maga úgy dönt, hogy akkor is hozzád hűséges, ha tetszik neki a csaj életvidámsága.
2013. máj. 5. 19:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Én sose tudnék így viselkedni, meg nem is akarok, maximum megjátszani tudnám kis ideig, de nem vagyok ennyire pörgős meg beszédes típus. Na meg nem az a célom, hogy minél több emberrel legyen felszínes viszonyom, inkább kevés emberrel legyek jóban, de velük nagyon én ezt vallom.
2013. máj. 5. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!