Mennyire veszélyes egy idegennel webkamerázni USA-ból?
Figyelt kérdés
Én Magyarországon lakom, ő pedig az USA-ban.
Mik a veszélyei a webkamerázásnak?
Én angol gyakorlás céljából beszélgetnék vele.
2013. jún. 30. 18:22
11/19 anonim válasza:
Na, azt egyáltalán nem ismerem. De most jöttem rá, hogy miért háborgott sztem a #7-es:DD Az utolsó sort nem olvastam el a leírásodban.. Szerelem,szex kategória ugye, reflexből azt hittem, hogy webcamsexről van szó...:D Kb nulla a valószínűsége, hogy vki, akivel angolul tanulsz, ilyen módon veszélyt jelentene:DD Bocsesz a fölös kocka rizsáért, és jó tanulást.
12/19 A kérdező kommentje:
Semmi baj,de így nem tud lenyomozni,hogy hol lakom? Illetve el tudja menteni a webcamos beszélgetésünket?
Amugy köszönöm a segítségedet :)
2013. jún. 30. 21:59
13/19 anonim válasza:
A beszélgetést el tudja menteni, az ellen semmit nem tudsz tenni. Lenyomozni, hát miért nyomozna le? Valószínűleg nem tud, ugyanis aligha olyat fogsz ki, aki ért hozzá:D Meg nincs miért.
14/19 A kérdező kommentje:
Akkor inkább kihagyom,ha el tudja menteni :( a fenébe
2013. jún. 30. 22:07
15/19 anonim válasza:
Ugyan már, hogy élne vissza vele? Nem masztizni fogsz neki(gondolom):D De sejthetted volna, hogy eltudja menteni, ha sík hülye az IT-hez, akkor is odarak egy videokamerát, ami a monitora néz, és kész:D
16/19 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem,hogy a gépen el tudja-e menteni?
Nem azt,hogy felveszi egy telóval mondjuk:D
2013. jún. 30. 22:23
17/19 A kérdező kommentje:
És úgy is lehet,hogy csak én látom őt?
2013. jún. 30. 22:24
18/19 anonim válasza:
Lehet úgy is:D Gépen is eltudja menteni, ha láttál már pc játék bemutatót, akkor tudod miről beszélek. Vannak programok, amik elmentik azt, ami kirajzolódik a képernyőre és ami hang jön hozzá, bár ez elég primitív megfogalmazás volt. De könnyebben lehet kommunikálni, ha mindkét fél látja egymást.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves válaszoló a sok segítséget :)
2013. júl. 1. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!