Veszélyes ide hívni Mo-ra egy fiút USA-ból?
Figyelt kérdés
23 éves,főiskolás.
Nyaralás céljából hívnám,én pedig gyakorolnám az angolt.
2013. júl. 1. 12:28
2/15 anonim válasza:
Abból az angolból lesz francia is:D
3/15 anonim válasza:
Miért, hozná magával a Nimitz anyahajót meg pár hadosztályt?
4/15 A kérdező kommentje:
Hol lakna?
Lehet megerőszakolna vagy kirabol,bármi...
2013. júl. 1. 12:35
5/15 anonim válasza:
igen az amcsi fiúk képesek rá tényleg
6/15 anonim válasza:
200 millió ember él az USA-ban u.h. van választék kirabolni és megerőszakolni való célpontokból, szerintem nem fog párezer dolcsit kiadni azért, hogy magyarországon rohadhasson a sitten, bár nálunk nincs halálbüntetés, u.h. ez biztos nagy előny... Minek hívod meg, ha ezeket gondolod róla?!
7/15 A kérdező kommentje:
Miért nem ?
2013. júl. 1. 12:39
8/15 A kérdező kommentje:
Nemtudom,félek..még a szüleimmel lakom.
Ő hol lakna?
2013. júl. 1. 12:40
9/15 anonim válasza:
Hát azt nekünk honnét kéne tudnunk? Hotel, motel, kollégium, diákszálló, a csinos szomszédlány szobája, fészer, Margit híd budai hídfő... Talán ki kellen gondolnod a részleteket mielőtt meghívod. Ha meg nem tudod megoldani, akkor ne hívd.
10/15 A kérdező kommentje:
Én még csak 18 vagyok,ő pedig 23.
Valami tanácsokat adhatnátok :) Nagyon megköszönném.
2013. júl. 1. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!