Hogyan "szedjek fel" valakit?
16éves srác vagyok sok tapasztalatom nincsen még ezért kérdezek előre is köszönöm a válaszokat
( kérdést azért tettem fel mert elakarom már veszteni a szűzességemet cikinek érzem mert a korombeliek már régen elvesztették )
Felesleges cikinek tartanod hogy még nem voltál nővel.
Felszedni max a tinip*csákat tudod a diszkóban.
Tényleg fel akarsz szedni valakit szexre, vagy pedig egy romantikus kapcsolatra vágysz? Ne kényszeríts bele magad olyanba, ami számodra nem kellemes vagy kívánatos, csak azért, mert a külsőségek ezt diktálják.
16 évesen sok tapasztalatod nincs - ezzel a legtöbben így is vannak. Én 18 éves koromban vesztettem el a szüzességem, és előtte sem éreztem fogyatékosságnak, hogy nem voltam még lánnyal. Mindenkinek más a személyisége - a libidómmal semmi baj (sőt), de nekem a szex soha nem volt olyan dolog, aminek égető szükségét éreztem. Egy intim kapcsolatot szerettem volna inkább, mint csak pusztán szexet. De annyi idősen, mint te, nem voltam még elég érett hozzá. Az ismerősök, haverok mondogatták, hogy miért nem szexelek már, ők már rég túl vannak rajta stb.. Páran tényleg túl voltak, de jó részük pl. csak kamuzott vagy kiszínezte a történeteket. Nincs azzal semmi baj, ha te nem olyan kapcsolatra vágysz mint amilyenre én vágytam, mivel mindenki más. De csak azért ne akarj szexelni, mert a környezted "kikényszeríti". Ne legyél ennyire betegesen extrovertált.
Ha valóban szexelni szeretnél, akkor viszont a legjobb, ha közeledsz szexuálisan olyanokhoz, akiket vonzónak találsz - hamar lesz partnered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!