Siad the undead kérdése:
Hogy szedjek fel egy német tanárnőt?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy német tanfolyamra,és az a helyzet, hogy a tanárnő igencsak dögös. Időssebb mint én,én 24 vagyok,ő nem tudom mennyi, de kell nekem ez a nő. Várom a tanácsokat.2013. máj. 28. 08:42
1/18 anonim válasza:
Legyél vele kedves, udvarias, mosolyogj, nézz a szemébe, figyeld a reakcióit, mondj kétértelmű dolgokat.
2/18 anonim válasza:
még az is jó megoldás lehet, hogy kiemelkedően készülsz a német óráira :D mint egy evidens diák aki aztán jól megd*ja a szertárban :D
am honnan tudod hogy nincsen pasija?
és megjegyszem, hogy az iylen nők azért ki vannak képezve a bókokra, szal lesz vele dolgod, ha meg akarod szerezni.
3/18 anonim válasza:
Hívd el egy kávéra,teára,pohár borra. Ha elmegy akkor bárhogy irányíthatod utána a dolgokat, ha nem akkor próbáld meg mégegyszer és ha akkor sem jön be,akkor hagyd a francba.
4/18 anonim válasza:
Mond ezt neki.
Lutsch meinen Schwanz ab.
Tuti nyerő duma.
5/18 anonim válasza:
Mondd neki, hogy: Szexi tanárnéni, szeretnék kef*lni, megmutatni hogy dug*k:DD
6/18 anonim válasza:
teljesits jol, flortolj vele (de ne tul egyertelmuen az elejen, szepen fokozatosan). Aztan ha vege a tanfolyamnak, akkor hivd el valahova. Tanfolyam alatt ugy tudom torveny tilt barmit is koztetek. Utana mehet.
7/18 A kérdező kommentje:
A schwanz-os dumát tuti kihagyom,nem vok kezdő németes, vágom az ilyen dolgokat, de ez a tanfolyam azért jó hogy felfrissítsem a tudásom. Onnan tudom,mert ismerem arról a hejről ahol korábban laktam. De mivel a csopiban én vok a pro, már a kedvence és a tolmácsa lettem :) és volt pár olyan húzása mint pl mellettem bepucsít(seggel felém) meg velem szembe állt és izgin körbenyalta a száját stb, úgyhogy erőteljesebben rástartolok :)
2013. máj. 29. 08:08
8/18 anonim válasza:
szerintem meg vakard meg a tököd, és állj odébb..
bebeszélsz magadnak már mindent, közben meg valószínűleg, hogy semmit sem akar egy ilyen kis taknyostól a tanár:)
9/18 anonim válasza:
Összejöhet az, sok nő szereti a fiatalabb pasikat szerencsére, ha sikerül összejönni vele azt írd meg.
10/18 A kérdező kommentje:
*nyád a taknyos! Ha lesz valami megírom :)
2013. máj. 30. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!