Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Könyörgök, egy csaj foglalkozz...

Könyörgök, egy csaj foglalkozzon velem! 20f kedves pasi vagyok!?

Figyelt kérdés

mindig azt mondják, hogy jó pasi vagyok nagyon, de van barátjuk jelenleg és esetleg várjak rájuk. de én ilyenekbe nem megyek bele.

magányos vagyok

2013. jún. 29. 22:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kedves előző, szerinted annyira jó, ha az ember után fütyülnek az utcán? Nem annyira pozitív visszajelzés, ha azt kapod egy pasitól, hogy "hűű de meg...lak" és közben nem is figyelnek rád, csak arra ahogy kinézel.

A másik meg, hogy sokszor a csajokat sem veszik észre, csak azokat, akik mindenüket kirakják.

Amúgy igen egy mosoly jól esik, vagy egy bók (de nagyon kevés pasi van manapság, aki bókol). És szerintem ha rámosolyogsz egy lányra a metrón, akkor valószínűleg visszamosolyog.

Ezek a mai divatmajom pasik meg semmit nem érnek, mert nincs egy értelmes gondolatuk sem, beszélni nem lehet velük és többet foglalkoznak az öltözködéssel, mint a lányok.

És nem csak a pasiknak vannak önértékelési problémái, hanem kb mindenkinek. Nem véletlen ez a sok divatmajom, azt hiszik így eredetiek lesznek és majd mindenki rájuk fog figyelni. Én személy szerint hiányolom azt, hogy a férfiak férfiak legyenek, a nők meg viselkedjenek nőként.

Elhiszem, hogy nehéz normális csajt találni, normális pasit se könnyű.

Én csak a kapcsolatfüggőséget nem értem. Komolyan idáig jutottunk, hogy ez a legfontosabb?? Furcsa, én akkor sem esek kétségbe, ha nincs senkim és nem próbálkozik be egy nap minimum 5 pasi nálam. Attól, hogy valakinek nincs kapcsolata még nem kell magányosnak lennie. Egy kapcsolat nem old meg semmit, az önértékelési zavart sem. Mert ha a csaj ránéz másra , akkor majd rögtön jön a: "biztos megcsal, nem is tetszem neki, csak kihasznál".

Elég sok ismerősöm van, akik nem tudnak kapcsolat nélkül létezni és nekik is hiába beszél az ember. Ha nincs senkijük akkor minden rossz, ha van akkor meg azért rossz, mert nem elég tökéletes vele, aztán egy hét múlva jön a másik...

Erről akár órákig tudnék írni, szóval inkább abbahagyom :D Majd mindenki eldönti neki mi kell és majd találkozik a megfelelő emberrel : )

20/L

2013. júl. 1. 13:31
 22/23 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Közeledve a 30-hoz már eléggé hiányzik egy nő mellőlem! Ez nem kapcsolatfüggőség. Hidd el sokszor volt olyan, hogy csak vártam, sodort az élet, mégsem találkoztam olyan lánnyal, aki hajlandó lett volna velem járni, pedig én kaptam az alkalmon!

Szóval ez sem igaz, hogy csak úgy élünk, és belebotlunk majd az igaziba... na persze.

2013. júl. 1. 19:31
 23/23 anonim ***** válasza:

ma 19:31

A te helyzeted teljesen más. Ezt meg is értem, ha már a 30hoz közeledsz és családot szeretnél, meg egy igazi társat.

Főként a tizenévesekre meg a 20-23 évesekre vonatkozott, amit írtam. Semmi nem érdekli őket azon kívül, hogy legyen kapcsolatuk,elhanyagolják a barátaikat és semmi nem számít nekik. Ráadásul összefekszenek mindenkivel.

Teljesen más egy érett felnőtt ember, aki már többre vágyik és szeretne maga mellé valakit.

Én nem megbántani akartam senkit, de szerintem a kedves kérdező is eltúlozza. Még csak 20 éves, ha szórakozik meg elvan a barátaival, akkor egyszer csak találkozik olyan lánnyal, aki nem csak hitegeti.

20/L

2013. júl. 1. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!