Könyörgök, egy csaj foglalkozzon velem! 20f kedves pasi vagyok!?
mindig azt mondják, hogy jó pasi vagyok nagyon, de van barátjuk jelenleg és esetleg várjak rájuk. de én ilyenekbe nem megyek bele.
magányos vagyok
Te mindig itt hirdeted magad?
Menj buliba, idd le magad, és szedj fel egy ribit.
Ha jó pasi vagy és nincs nőd akkor übernyomi lehetsz!!!
Bizonyítja ezt az is, h itt könyörögsz egy maréknyi büszkeség nélkül.
Emberek, úristen.. Valaki legyen olyan kedves és magyarázza meg nekem, hogy miért az a legfontosabb az életben, hogy legyen pasink/csajunk. Komolyan ennyire sekélyes mindenki? Egy kapcsolat semmit nem old meg, ha nem vagyunk elégedettek magunkkal. Nem leszünk tőle más emberek, nem fog a föld visszafelé forogni, nem fognak megtapsolni az emberek és nem lesznek hirtelen barátaink.
Nem bántani akarok ezzel senkit, én megértem, hogy mindenki társasági lény, de csak forgatom a fejemet, hogy valaki kilép egy kapcsolatból a következő héten meg új van neki, mert annyi ideig sem bírja ki egyedül.
Természetesen jó érzés tartozni valakihez és jó szeretni valakit, de csak úgy unalomból minek mindenkivel összefeküdni/járni?
Annyi más dolog van az életben. Lehet a tanulásra koncentrálni, eljárni a barátokkal, jól éreznie magát az embernek és majd egyszer jön valaki. Addig lehet flörtölni, meg randizgatni, ami mindenkinek jól esik, de nem kell mindenbe beleképzelni mindenfélét már az első találkozásnál.
Nekem két kapcsolatom volt összesen és mindkettő azért mert szerelmes voltam. Nem jönnék össze valakivel azért, mert éppen rossz passzban vagyok és nincs jobb dolgom.
Sajnálom, ha ezt valaki sértésnek vette, de nem bírom felfogni miért van ez a sok kapcsolatfüggő ember..
Sok sikert neked kérdező, hogy megtaláld a társad. De szerintem inkább menj el szórakozni a barátaiddal és érezd kicsit jól magad, meg tanulj és foglalkozz a jövőddel, aztán majd úgyis találkozol valakivel : )
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!