A gitárosokra miért buknak a csajok?
Figyelt kérdés
Nekem ezt mondták de ha igaz nyert ügyem van.
(Megsúgom nálam gitáros csajok előnben.)
2013. jún. 29. 20:42
11/16 ameoland válasza:
Ahogy én láttam és hátha nem sértek meg egy-egy embert vele, de 2 fajta fiú van. Aki azért tanul gitározni, mert dugni akar vagy az, aki mert szereti a zenét és dugni akar. Hatalmas különbség és többnyire látszik. (de .. szerintem a gitár minden tábori dolog alapja. Az egy jó dolog. Akinek pedig tud gitározni a táborba általában ilyenkor az a központ, mert hangulat teremtő. Tehát tudsz valamit, amit esetleg más nem.)
12/16 anonim válasza:
Nekem is tetszik ha egy fiú tud gitàrozni, magam is musicalis vagyok, jàtszom hangszeren. A gitàr pedig az egyik kedvenc hangszerem a hegedű és a zongora mellett.
14/16 anonim válasza:
Hát én fiú vagyok ,de nekem gitár miatt még sose lett barátnőm sőt ismerőseim 80% nem tudja hogy gitározom pedig tatám tanított 6 éves korom óta :) Lányok előtt nem emlékszem vettem volna elő gitárt. Szerintem az szánalmas aki ezzel csajozik az csak a csajozás miatt "gitározik" és az általában olyan 3 akkordot lenéztem a netről gitáros :) Egyébként meg csak ha alapból tetszik a csajnak egy srác akkor az csak egy + !
15/16 A kérdező kommentje:
14-es teljesen igazad van!
13-as Nyíregházán lakok
2013. jún. 30. 22:22
16/16 Damien001 válasza:
11-esnek üzenném hogy nem ad elég elszántságot/kitartást egy lehetséges dugás ahhoz hogy 2-3 éven keresztül minden nap órákon át gyakoroljon és adott esetben kínozza magát.
Kérdezőnek:
A gitárosok......illetve az összes többi zenész is azért lehet vonzóbb egy másik srácnál mert őseinknél egy zenésznek társadalomban kiemelkedő szerepe volt. A ritmusérzék illetve kézügyesség pedig arra utal hogy a hálószobában is jól tud teljesíteni az illető. Ez egy amerikai kutató munkájának eredménye, nem én találtam ki.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!