Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen tulajdonságokra buknak...

Milyen tulajdonságokra buknak a csajok?

Figyelt kérdés

2013. jún. 12. 09:19
 1/7 Zakathol ***** válasza:
100%
Ez például egy kiváló kérdés amivel lányokkal tudsz ismerkedni. Nem eldöntendő kérdés, így - ha elég értelmes - akkor bővebb választ fog adni, ami után simán el lehet kezdeni beszélgetni, ahogy jön magától. Egy ilyen kérdésre adott válasz már eleve elárul dolgokat egy nőről.
2013. jún. 12. 09:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Az első mond valamit, én egyébként az intelligenciát és a szarkazmust keresem mindenkiben.
2013. jún. 12. 09:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én elsőként a humorérzéket - tudjon megnevettetni. (Ismerkedni mellesleg nem akarok, van partnerem.)
2013. jún. 12. 09:59
 4/7 anonim válasza:

Először is tudom, hogy ezért megköveznek, de nekem fontos, hogy számomra külsőleg legyen nagyon vonzó, hogy meg akarjam ismerni. Tudjon a szemembe nézni, ebből leszűröm, hogy egyenes ember. Mutassa meg, hogy mit érez, de nem legyen túl érzelgős - az a csajok dolga. Legyen hasonló az igénye a szexualitásban, mert hiába mondják, hogy az nem minden, de hidd el, hogy nagyon is alapja annak, hogy a hibái esetleg lekicsinyítse, ha minden király vele vízszintesen. Emellett úgy szeressen, mint ahogyan én. Nagyon.

Különben úgysem lesz olyan, amilyent szeretnél, mert nincs olyan; se pasiban, sem nőben.

2013. jún. 12. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó, te álomvilágban élsz és a külsőségekre hajtasz. Jobb lesz neked egyedül, sorry.
2013. jún. 12. 11:11
 6/7 anonim válasza:
egyetértek a négyes válaszolóval. Ha számomra nem vonzó valaki, akkor lehet akármennyire tökéletes minden más szempontból, sose fog bennem megmozgatni semmit. Szerintem a figyelmességet, kedvességet és férfias határozottságot minden lány szereti, de legfontosabb, bármit csinálsz is, legyél önmagad, ne játszd el a kedves, figyelmes pasit ha egyébként nem vagy olyan,csak azért, mert 'ez jön be a lányoknak'.
2013. jún. 12. 11:50
 7/7 Pretty_Fighter ***** válasza:
Vicces!:D
2013. jún. 12. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!