Úgy tűnik nem akar velem lenni, hagyjam inkább?
Évek óta látásból ismerek egy srácot, ő 18 éves én 16. Pár hónapja beszélünk facebookon, nagyon jól kijövünk, minden nap beszélünk. (mindig ő ír) De akárhányszor szóba hozom, hogy találkozzunk, hátrál. Mert ő csalódott a nőkben, és nem akar senkihez se közel kerülni. Én viszont nagyon szeretnék vele lenni. A saját szememben is süllyedek, hogy nekem kell mondogatni, hogy találkozzunk. Próbáljam meg biztosítani arról, hogy én nem akarok neki rosszat, csak tényleg vágyom a társaságára? Vagy hagyjam békén és keressek olyat, aki tényleg értékelne? Előre is köszi!
16L
Nem szabad feladni! Légy kicsit lazább...eleve te vagy a csaj, de úgy ráparáztál mint egy fiú a csajozásra :-D
Legyetek szimplán haverok aztán alakulnak majd a dolgok..ha meg nem legalább dumáltok jó nagyokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!