Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit kellene tennem, hogy...

Mit kellene tennem, hogy megtudjam hogy akar-e engem?

Figyelt kérdés

Szóval együtt dolgozunk egy sráccal és nekem nagyon bejön. Hazafelé mindig beszélgetünk meg meló közben is és nem csak külsőre tetszik, hanem belsőleg is. És nem tudom, bár lehet csak beképzelem, de mindig olyan furán néz...mármint nem rossz értelemben...meg ha mondok valami olyan rám jellemző cukis butaságot akkor mindig mosolyog és nem tudom...szóval azt érzem, mintha én is tetszenék neki...de nem akarok ismét belemenni egy kapcsolatba, mert az előzőbe is beleéltem magamat aztán nem is lett belőle semmi... Külsőleg nem igazán tartom magamat szépnek és ezért nem mernék lépni...meg igazából félek is, hogy egyáltalán nem is kellenék majd neki:( És ezért rossz érzés fog el... :(

Szóval nem tudom mit kellene tennem, hogy megtudjam mi jár a fejében:( Megkérdezni nem merném sosem:(

2013. jún. 29. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalom kell neked.
2013. jún. 29. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy? És a srác mennyi?
2013. jún. 29. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

jaj, ne rontsd el kishitűséggel, ne légy kis barika, mint én voltam...

Nézd, veszteni valód nincsen, nem szerelmet vallasz, hogy utána ciki legyen. Egyszerűen hívd el valahova kávézni/sörözni, mittoménmit szeret. Nem fogja elutasítani, abban biztos vagyok, és te is közelebb jutsz a megoldáshoz. HAJRÁ!!! :)

2013. jún. 29. 15:42
 4/6 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok, őt pedig pontosan nem tudom de 20-21 körül van, már beszéltünk erről csak egyszerűen fogalmam sincs, csak azt tudom mit tanul, meg hová jár:S

Á elhívni annyira nem merném...meg nem tudom...bár most beszélgettünk legutóbb könyvekről és megbeszéltük hogy cserélni fogunk egyet-egyet olvasásra...szóval nem tudom ez mennyire számít jónak:) Csak mégse tudom:S Azt érzem ezt bárkivel meg lehetne tenni...nem csak aki tetszene vagy ilyesmi

2013. jún. 29. 15:47
 5/6 anonim ***** válasza:
de,de merjed elhívni! ne várj, hogy ő hívjon, lehet, hogy ő sem elég bátor, és vége lesz a nyárnak, aztán majd sajnálni fogod.
2013. jún. 29. 15:55
 6/6 anonim válasza:
Én is ilyen voltam végy erőt magadon. Együtt dolgoztok nincs is ennél könnyebb helyzet :) Ha elmész mellette érintsd meg a hátát oldalát , hidd el meglesz a hatása:) beszéd közben is érhetsz hozzá. Ha viszonozza , még a tekintete is megváltozik annyira hogy egyértelmű lesz a válasz :) A testbeszéd többet ér minden szónál , arról nem is beszélve hogy átsegít a szavak nehézségein:)
2013. jún. 29. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!