Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A mai világban érdemes még...

A mai világban érdemes még szeretni, szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 23:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
melyik bolygón laksz?
2013. jún. 29. 00:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy "érdemes-e". Az ember érző lény, ha tetszik, ha nem, szeretnie KELL! Ha nem szeret senkit, akkor az egy félresikerült valaki.( mármint ha nem szereti a családját sem). Ha tiszta szívből vagy képes szeretni, feltételek nélkül, akkor boldog vagy, és nem érdekel, viszonozza-e a szerelmet az illető, vagy nem, mert az a lényeg, hogy ő boldog legyen. Ha már nem próbálod a saját egod képére formálni, akkor elérted ezt az állapotot, egyben talán azt a dolgot, amit boldogságként definiálhatunk ( persze a boldogság relatív, hiszen mindenkinek más okoz örömet). Azt olvastam, hogyha tudsz MINDEN embert így szeretni, akkor megvilágosodtál, elérted a nirvanat, magasabb spirituális szintre kerülsz, stb. Ebben lehet is valami, mert szinte lehetetlen egy vadidegen embert úgy szeretni, mint pl. anyukadat. Ha ezt eléred, akkor nem lehetsz nem boldog többé, mert mindegy, ki mit tesz ellened, mennyire bánt meg, te akkor is szereted. Mindenképp érdemes szeretni, mert enélkül az élet értelmetlen.
2013. jún. 29. 00:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Ja, és 15/F.(előző/12-es, mert nem tom ír-e oda valaki addig valamit)
2013. jún. 29. 00:09
 14/17 anonim válasza:

A 8. válaszadóval egyetértek.

Jó egyszer átélni. inkább olyan embert keress akit tudsz valami miatt tisztelni. a szerelem egy idő után egyébként is elmúlik. átalakul szeretetté.

vagy csak fájdalmat okoz. Nekem inkább csak fájdalmat....

De legyünk optimisták.

És igen, attól is függ neked mi éri meg

Good luck in the future :)

2013. jún. 29. 00:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Érdemes! Mondom ezt több jó és rossz tapasztalattal a hátam mögött.

Most is az vagyok már jó öt éve és remélem, még sokáig az leszek.

2013. jún. 29. 00:23
 16/17 anonim ***** válasza:
23 évesen, mintha meg lennék átkozva nem jön össze semmi, valami mindig elcseszi a dolgokat. Én azt mondom, nem.
2013. jún. 29. 11:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Szeretni erdemes, szerelmesnek lenni nem feltetlenul.
2013. jún. 29. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!