Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet érdemes lenne megfontoln...

Lehet érdemes lenne megfontolnom a költözést? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Úgy érzem és úgy tapasztalom, hogy a szülővárosomban és a környéken a lányok utálnak engem, undorodank tőlem, megvan a múltam, tipikus nyomi, lúzer srác voltam sulikban és, hogy végzetem, egyelőre munkanélküli vagyok, semmi pénzem sincs a költözésre, de egy ideje már úgy érzem érdemes lenne elmennem nyugatra. Főleg az is motivál, hogy rengeteg lánnyal jóban lettem neten és mind dunántúli, illetve pesti volt fura mód. Kezdem úgy érezni, hogy ott mások a fontosak. Míg keleten inkább a külős és a pénz, addig ott nyugaton a lányok bírják a humoros, pimasz, egyben rendes fiús jellemvonásaimat. Ráadásul szép lánynak is bejöttem már, ami külön csoda, mert az ittei szép csajok ritka üresek belül, sajnos, amelyik nem üres, az meg már foglalt.
2013. jún. 20. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Benned amúgy nincs hiba?
2013. jún. 20. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs hát.

Ő a szőkeherceg fehér lovon

2013. jún. 20. 16:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, meglátják a képem és eltűnnek, de a messze élő csajok meg mintha nem lennének ennyire külső központúak.
2013. jún. 20. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha van rá lehetőséged, és nem hátráltat benne sem család, sem haverok, sem munka, akkor lehet megérné.
2013. jún. 20. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!