Szerintetek mit szeretnek annyira ezen a lányon? (kép)
Figyelt kérdés
ő egy lány ismerősöm, annyian el vannak tőle ájulva, hogy mennyire szép a szeme amikor csak kontaktlencse-.-""
arca tiszta ragyás és a haja is csúnya!
szerintetek mit szeretnek rajta a fiúk annyira?-.-"" én nem értem...
lehet hogy másokkal aranyos, de még ferde hajlama is van -.-""
szerintetek?-.-"
2013. jún. 28. 21:22
31/52 anonim válasza:
A képen látható csajjal semmi gond nincs, tetszik a stílusa, meg amiket hallgat. Veled van a baj kérdező, agyban...
32/52 anonim válasza:
Honnan tudsz róla ennyi mindent, ha így utálod? Csak nem te vagy a képeken?
33/52 anonim válasza:
Metallica, Rammstein mint 1000éves szar? Hol élsz te, kislány? A Tatuinon?
A képen látható lánynak van stílusa. Ami nekem ugyan nem jön be, de legalább van neki. Téged meg megesz a sárga irigység, aminél kevés undorítóbb dolog van. Pl leszólni a Metallicát, az undorítóbb.
34/52 anonim válasza:
Kifejezetten aranyos arca van. "arca tiszta ragyás", ez általános iskolás felfogás. Egyébként mért van az az érzésem hogy a kérdező a képen szereplő lány, csak csinálja a fesztivált?:D
35/52 anonim válasza:
csaknem saját magát teszi ki és támadja magát az nagyon gáz lenne :D
36/52 anonim válasza:
27 én is gondoltam erre,a SOAD rövidítés miatt :D
37/52 anonim válasza:
Nőknél nem lepődnék meg rajta:D Egyébként mintha tényleg sokat tudna a képen szereplő lányról. A másik meg amiért azt gondolom ,hogy ő a képfeltöltéseinek a nevei.. DSCF... Ha valahonnan lementi nem ez a neve. Meg egymás utániak. Gyanuuus:D Vagy csak én képzelem bele?
38/52 A kérdező kommentje:
ask.fm ribiiii es ott mindent leír -.-
2013. jún. 28. 21:42
39/52 anonim válasza:
nincs jobb dolog?
szedjél hangyát bokszkesztyűben, ha annyira unatkozol.
40/52 anonim válasza:
nevetséges vagy..ennyi a véleményem:D nem lehet mindenki oly csodaszép mint te kedves kérdezö..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!