Létezik az, hogy ráun valaki az ismerkedésre?
Több év után az egyoldalú érdeklődés miatt,elégé unottá vált a dolog.
Vagy már nem divat az (ismerkedéskor néha vagy véletlen vissza is kérdezzenek?)
Történetesen nem 1-2 embernél tapasztaltam ezt akik szívesen ismerkednének.
(én se vagyok kérdezőgép,de így lehetetlen ismerkedni)
Mit várnak el egyáltalán??
Igazad van, a sok visszautasítás miatt könnyen elmehet az ember kedve az ismerkedéstől. Néha én is így érzek, az egyoldalú érdeklődés legalább annyira kínos, mintha elküldenek, de hát a szükség nagy úr.
Meg vannak olyanok is, akik azért unják az ismerkedést, mert mindenkit megkaphatnak, nem érzik a kihívást. De ez kevesebb, mint 1 % lehet. A férfi oldalról beszélek, mert én is az vagyok.
nem 1%.
van az 10% is a férfiak között, akiknek nagyon jól megy
a másik 20 %, akik még mindig jók a csajoknál és tudnak csajokat felszedni.
meg van még nagy %-ban olyan, aki egyszer szerencséje lesz és talál valaki olyat, aki megfelelő neki
van még másik nagy %, hogy talál valakit, aki az elvárásai alatt van valamivel, de jobb mint a semmi, és idővel meg is szokhatja, szeretheti szerintem
meg vannak az önbizalomhiáényosok mint itt az oldalon, hogy 30 évesen szűz gáz-e, meg ilyesmik, na ebből is van pár% de igen, az gáz
Semmi motivációm nincs ismerkedésre,kedvem se nagyon van időt szakítani rá.Nem csak párkapcsolati,de haveri céllal sincs egy ideje.
Én lány vagyok,szóval,ha véletlenül engem talál meg valaki,tuti csalódik.
Attól hogy jó valaki,még nem jelenti azt hogy népszerű is.
mindig van ez hogy külső meg ilyenek.
de mikor befutó az ember,aztán nézegetik miféle pluszai lehetnek még(ami a jövőre lehet kilátással)
és ha ott nincs semmi,mehet a levesbe...
nem.
nem 1 % hanem 10%-uk unja meg az ismerkedést, mert olyan jól megy nekik ;)
kb. minden osztályban van egy olyan srác, akinek jól megy a csajokkal, de ehhez környezet is kell. tehát 10 srácból 1-nek jól megy.
a másik néhány még csak csak össze tud szedni csajokat, meg 10-ből 1-2 olyan is akad, mint akik itt az oldalon találhatóak, hogy nem tudnak csajokat fölszedni egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!