Ötletek személyes ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnék az iskolában ismerkedni olyan lánnyal, aki mindig a barátnőjével van. Jobban szeretem a kétszemélyes beszélgetéseket és a szociális kapcsolatok szilárd híve vagyok, így a FB-s ismerkedést is kerülném. Tudnátok valamit tanácsolni az ismerősei ,,megkerülésére,, vagy ebben az esetben marad az FB? :)2013. jún. 18. 19:15
1/4 anonim válasza:
Hát először is menj oda, beszélgess velük, legyél határozott. Ne úgy nézz ki, mint akinek fingja sincs, hogy mit csinál csak odament. Én pl. bármire rámondok valami hülyeséget, mindenhez hozzá tudok szólni, de annyit legalább, hogy nem tudom :D Aztán legközelebb lehet, hogy "véletlenül" egyedül lesz.
2/4 anonim válasza:
Nagyon egyszerű dolgod van!Ne FBn ismerkedj meg vele, hanem hívd el valahova pl moziba vagy sétálni valamerre.Miután jobban megismeritek egymást aztán lehet majd pár napos kirándulásokat szervezni.
Sok sikert!
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igen, az lenne a legkézenfekvőbb, de még csak pár szót váltottunk, ezért gondoltam, hogy ilyen túl korai lenne. :)
2013. jún. 20. 09:29
4/4 anonim válasza:
Legkézenfekvőbb :D xdxd az biztos
a lényeg h ne neten ismerkedj meg vele hanem személyesen.Hívd el ide-oda.Ha iszik rendesen akkor bárba vagy strand, mozi...akárhova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!