Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek a chatroulet...

Mi a véleményetek a chatroulette.com-ról, mennyire használható ismerkedésre?

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
attól függ, ha nagy péniszekkel akarsz ismerkedni akkor elég gyakran fogsz velük találkozni :P
2013. jún. 22. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Én meg Orbán Viktort reklámoznám.
2013. jún. 22. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyszer találtam 2 gyönyörű magyar lányt, kár ,hogy messze laktak. :D Egyébként ritkán használtam ,de lehet most is felkéne nézni :DDD
2013. jún. 22. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:

mexikói szerelmemet ott ismertem meg, probléma csak a másik kontinens :)

elég jó barátnőm lett..tök jó úgy megbeszélni vele a dolgokat, hogy biztos hogy nem adja tovább, mert nincs közös ismerősünk =)

2013. jún. 22. 22:14
 5/7 anonim válasza:
semennyire . kiéhezett majmok használják ..
2013. jún. 22. 22:24
 6/7 anonim válasza:
Én a barátnőimmel szoktam iszogatás közben néha felnézni, sokat lehet röhögni, másra nem jó :D
2013. jún. 22. 22:32
 7/7 anonim válasza:
Szerintem abszolút jó másra is. Nyilván tele van hülyével, viszont vannak teljesen normális arcok is. Azt mondjuk tudni kell, hogy ez az oldal alapvetően nem párkapcsolatra van kitalálva, hiszen az a lényeg, hogy különböző kultúrában élő, más nyelvet beszélő emberekkel ismerkedj, és ebben az esetben a távolság nem feltétlen megoldható. Viszont ma már nem csak prémium felhasználók kereshetnek adott ország alapján. Szóval lépj fel, állítsd be, hogy csak magyarországi embereket mutasson és légy kitartó. Amúgy sem sok magyar van és nyilván abban is van hülye.
2013. jún. 22. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!