Lányok! Mit néztek meg egy pasin legelsőnek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 08:57
11/21 A kérdező kommentje:
ma 10:09
persze illik kisurolni amikor már koszos..:)
2013. jún. 28. 10:20
12/21 anonim válasza:
hát az eddigi kommentek alapján nyerő vagyok.. vans cipőt hordok, de azt hetente tisztítgatom. kék szemem van és még a körmeimre is igényes vagyok.
na irány csajozni.:D
13/21 anonim válasza:
Először az összképet, aztán a szemét. A szem nagyon sok mindent elárul. Ha eddig minden oké, akkor jöhet a keze, hogy mennyire ápolt, férfias stb.
14/21 anonim válasza:
Először úgy mindent egybe, aztán a szemét és a mosolyát. Azzal már meg tudnak fogni. Utána nézem meg jobban a cuccait, de ott csak annyi a lényeg, hogy tiszta legyen és jól álljon neki.
15/21 anonim válasza:
4-es, 10-es vagyok:)
most ez így tényleg viccesnek tűnik, de pont annyira gusztustalan egy retkes pasi mint egy retkes csaj, gondolom ti sem szívesen randiznátok egy olyan lánnyal, akinek ott a kosz a körme alatt, vagy a fehér cipője már fekete.:)
16/21 A kérdező kommentje:
ma 11:09
én kifejezetten a lepusztult csajokra gerjedek igazán! :)
2013. jún. 28. 11:34
18/21 anonim válasza:
Összkép, arc, szem, haj, kisugárzás, ruha, lehetőleg ne menő gyerek vagy cicafiú stílus és ne is piercinges, fülbevalós, egyéb kirívó kinézetű, tornacipőt is előny hanyagolni.
22/N
19/21 anonim válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok mivel egy motorbalesetben elvesztettem a bokám felét, és csak acélbetétesbe vagy katonai surranóba vagypedig hosszú-szárú tornacipőben tudok járni erről mit fogsz megállapítani?
20/21 anonim válasza:
Összhatás, mosolyog-e, arca azután minden más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!