Lányok! Mit néztek meg egy pasin legelsőnek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 08:57
2/21 anonim válasza:
az összképet, nem tudnék kiemelni egy dolgot.
4/21 anonim válasza:
szem, kéz, arc, test, cipő, fenék. nálam ezek az első ránézésre dolgok.. utána jön a többi.:)
20/L
5/21 anonim válasza:
Legelőször az összképet, aztán arc és cipő.:)
7/21 A kérdező kommentje:
szóval turkálós cipö nem nyerő? :)
2013. jún. 28. 09:50
8/21 A kérdező kommentje:
leforditva: kinai = olcsó jános :)
2013. jún. 28. 09:52
9/21 anonim válasza:
bocsi, megláttam a kérdést és kíváncsiságból megnéztem a lányok mit írtak, és a cipő az általában ott volt. de még is mire? én nem veszek drága cipőket mert nekem nem az a fontos, de helyette inkább technikai cuccokat veszek, nem cipőt. most akkor kretén lennék? mert nem a cipőt veszem, hanem pl egy 13 ezer ft-os fejhallgatót? 17f
10/21 anonim válasza:
nem a pénz miatt érdekel a cipő, lehet nem márkás cipő is, az a lényege hogy a kéz és a cipő a férfiaknál az igényesség jele, tehát ha retkes a cipője, vagy a körme alatt akkor igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!