Ha nincs munkátok ti is szégyellnétek így ismerkedni?
Én is szégyelném, nincs veled semmi gond.
Akármit mondanak a nők, a barátnőzéshez ismerkedéshez kell pénz, a legtöbbször nem is kevés.
Majd ha találsz munkát akkor szerezz egy lányt, ez így korrekt.
engem is megcsapott a gazdasági világválság szele, már pár éve, és csak úgy vagyok.
hiába jártam főiskolára, semmit sem ér a mai világban.
voltam mekis dolgozó, és sors jegy árus azóta de nem sikertörténet egyik sem.
szüleimnél élek azóta, és kapálni járok, ebből élek.
Ez nem túl vonzó egy lánynak sem, ezért nem is ismerkedek senkivel,, de sajnos több lehetőségem nincs.
Szerencsére párom nem szégyellt ismerkedni, mikor munkanélküli volt 26 évesen. :) (szintén ő a férfi)
Ne érezd magad emiatt kínosan, kérdező. Amelyik lányt/nőt ez zavarja, az nem ér annyit, hogy ismerkedj vele.
Hatalmas figura vagy :D Először legyen munkád határozatlan idejű szerződéssel, légy helytálló legalább 5 évig, és onnantól mondhatod hogy biztos munkahelyed van ami mellé vállalni lehet gyereket
29 évesen karrier nélkül felesleges gyerekben gondolkodni, barátnőd tartósan szintén nincsen
Soha ne felejtsd el hogy nagyobb részben a férfinek kell megteremteni a házat hátteret ami mellé jön az asszony jövedelme, de az lényegében összeadódik a tiéddel
21/F
Ismerkedni lehet így is. Lány vagyok, elmondom én hogy gondolom:
Nem a munkanélküliség zavar-hiszen sajnos ez manapság sajnos nem ritka jelenség- hanem az, ha valaki leül, belefárad, és feladja a harcot, ha azt látom, hogy nem akar kitörni. Ha nekem egy fiú-aki egyébként szimpi- azt mondaná, hogy amúgy most éppen nincs munkám, de keresem a helyemet, és nem adom fel; akkor ez nem lenne kizáró ok. Nem ezzel van a gond, hanem azzal, ha leül valaki a gödörben és ott tapicskol. Ha meg nem adod fel, akkor miért is lenne probléma. Sajnos ma ilyen a világ, de tudni kell túlélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!