Hova tűntek az ilyen csajok?
Vannak, csak már elkeltek. Ez más generáció.
Itt a kérdés másik fele: hol vannak az igazi férfiak? Mármint a mostani srácokra gondolok. Hánynom kell ezektől a 40 kilós kis apuci kedvenceitől, a lenyalt hajukkal, a két számmal kisebb gatyájukkal...ha most kellene választanom, inkább egyedül maradnék.
De szerencsére már nem kell :)
Utolsó! Jól mondja, ismerek egy nagyon dögös, menő csajt, akivel barátok vagyunk. Mutattam osztálytársaimnak és persze benne is találtak hibát mint az összes csajban akiket mutattam. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy csak a tökéletes emberi példányoknak van esélyük párt találni a többi meg le van sz*rva? Sajnos sokan ezt hiszik és itt a probléma. És nem csak a fiúk kérdezhetnék, hol vannak a rendes csajok, hanem ugyanúgy a lányok is kérdezhetik ugyanezt.
18/F
Egyetertek a 21-gyel, en viszont tenyleg ugy döntöttem, hogy akkor inkabb egyedül maradok. :D
Ja, es amugy külföldre mentem.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!