Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hova tűntek az ilyen csajok?

Hova tűntek az ilyen csajok?

Figyelt kérdés
Mai lányok, csajok részegeskednek, csúnyán beszélnek; minden héten más ágyában feküsznek. Régebben sok ilyet nem lehetett látni. Vajon vannak még normális, kedves lányok ?

2013. jún. 27. 17:10
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Vannak, csak már elkeltek. Ez más generáció.

Itt a kérdés másik fele: hol vannak az igazi férfiak? Mármint a mostani srácokra gondolok. Hánynom kell ezektől a 40 kilós kis apuci kedvenceitől, a lenyalt hajukkal, a két számmal kisebb gatyájukkal...ha most kellene választanom, inkább egyedül maradnék.

De szerencsére már nem kell :)

2013. jún. 27. 20:50
 22/25 csingilingg84 ***** válasza:
Hidd el vannak ilyenek. Vagy nem olyan körökben mozogsz, vagy nem veszed észre őket. :/
2013. jún. 28. 12:06
 23/25 anonim ***** válasza:
A normális lányokat leszóljátok,h nincs melle,vagy h csúnya,legalábbis a többség,részben a férfiak is tehetnek róla hogy idefajultak a dolgok.De aki keres talál,vedd észre azt a lányt aki a háttérbe húzódik amíg a libáké a főszerep,aki nincs ott a bulikon,és aki nem gúnyolódik másokon.Na,ez a lány az aki tudná szeretni a normális fiúkat
2013. jún. 28. 12:12
 24/25 anonim ***** válasza:

Utolsó! Jól mondja, ismerek egy nagyon dögös, menő csajt, akivel barátok vagyunk. Mutattam osztálytársaimnak és persze benne is találtak hibát mint az összes csajban akiket mutattam. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy csak a tökéletes emberi példányoknak van esélyük párt találni a többi meg le van sz*rva? Sajnos sokan ezt hiszik és itt a probléma. És nem csak a fiúk kérdezhetnék, hol vannak a rendes csajok, hanem ugyanúgy a lányok is kérdezhetik ugyanezt.

18/F

2013. jún. 28. 12:19
 25/25 anonim ***** válasza:

Egyetertek a 21-gyel, en viszont tenyleg ugy döntöttem, hogy akkor inkabb egyedül maradok. :D

Ja, es amugy külföldre mentem.

22L

2013. jún. 28. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!