Hova tűntek az ilyen csajok?
"Én normálisnak tarom magam kedves 7-es :)"
A ribik is annak tartják magukat.
Nem iszok, nem dohányzok, az életem nem a facebookon élem, nem vagyok nagyképű, nem fekszem minden héten más ágyában, párkapcsolatban élek régóta (gondolom pont ez a rész rontott el mindent :D)
21N
Asszimiláltuk őket!
Mi vagyunk a Borg! Eddigi létezésüknek vége! Biológiai és technológiai tudásukat a miénkbe olvasztjuk! Minden ellenállás hasztalan!
Ez sok mindentől függ... Hogy nálad mi a normális és mi számít kedvesnek? Meg egyáltalán hol keresed???
Mindegy... Egyébként már nagyjából hozzá lehetett volna szokni a gondolathoz, hogy a legtöbb (azért van kivétel) lány nem ilyen...
Mert a 21. század arról szól, hogy egy buli attól jó, ha a vendégek versenytisznak, majd teleokádják a házat, bedrogoznak, másnap nem emlékeznek semmire, s csak a facebook-ra feltöltött képekből derül ki számukra, mennyire élvezték az estét.
Szerintem szánalmasak az ilyen lányok... De mivel kötelességem elfogadni őket ilyennek, ezért inkább csak megemésztem a gondolatot... Én nem szeretnék ilyen lány lenni, nem is leszek! A cigi mondjuk szerintem még nem is olyan nagy probléma, ha mértékkel csinálják és tekintettel másra is. Az olyan dohányosokat gyűlölöm, akik a fejembe fújják a füstöt... Nem vagyok cigis, passzívan sem szeretnék az lenni, ezt tartsák tiszteletben. Ha lesz egy barátom, és az netán cigis lenne, nem kérem, hogy szokjon le, mert nem kérhetem, az ő dolga, csak annyit kérnék tőle, hogy előttem elő ne merje venni és ha belefújja a füstjét a képembe, én letépem a... az érzékenyebb részét...
A káromkodásról meg annyit, hogy... Semmi értelme. A magyar nyelv gyönyörű, gazdag és változatos. A világ 3. legszebb nyelve és siralmas, hogy ennyire közömbössé, átlagon alulivá minősítik a mai emberek... Én imádok írni is pont azért, mert szerintem a nyelv szépségei varázslatosak tudnak lenni.
Szóval igen, biztos vannak normális lányok (elnézést, ha eltértem egy picit a tárgytól), nem kell feladni, hajrá! :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!