Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek az aranyos csajok?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és még nem volt barátnőm-ami tudom nem gáz, de már lehetne-, ennek egyik oka lehet, hogy félénk vagyok a magasságom miatt (156 cm). Pedig nem vagyok egy sült tahó, sportolok, és mindenki szerint kegyetlen humorom van. Viszont nem találok egyetlen aranyos-természetesen hasonló magasságú- csajt, aki értelmes, aranyos. Hova tűnteteket csajok???2010. márc. 18. 21:46
1/25 anonim válasza:
Hát hallod kosaras nem leszel, de elszomorodni nem kell csak ne a 180magas csajok jöjjönek be neked. Járj nyitott szemmel, és lesz valami.
20F
2/25 anonim válasza:
Én is ezt tapasztalom!Manapság már a templomba is plázap_csák járnak!Tapasztalat!
3/25 A kérdező kommentje:
Hónapok óta nézelődök...semmi. Ha van is egy, kiderül, hogy nem lehet hozzáférni, annyira "népszerű", esetleg nagyon el van szállva magától.
2010. márc. 18. 21:49
4/25 anonim válasza:
én még itt vagyok!:D én is 156 cm vagyok :)
15/L
5/25 anonim válasza:
sztem is egyre kevesebb az ari csaj vagy pláza p*csa de jól néz ki vagy normális de pont nem az eseted(a tökéletes közte van de az ritka) egyszer csak jön:) menny bulizzál ismerkedj valami csak sikerül:)
6/25 anonim válasza:
Vannak alacsony lányok,keresd meg őket.
7/25 anonim válasza:
Én aranyos vagyok :) Egy kritériumnak legalább megfelelek, az jó arány, nem?
19/L
8/25 anonim válasza:
én nem vagyok plázap*csa de sosem tenném a lábam templomba.
és általában mindenki szerint aranoys vagy(:
ami igy is van, kivéve azzal akit nem kedvelek vagy hülye v utálom.
de 168 cm vagyok bocsi:D de tuti van alacsony és egyben aranyos leány is:)
(:
16/L
9/25 anonim válasza:
Ilyen ez a világ újabban...plázacicák és divatmajom b_zisrácok.
10/25 A kérdező kommentje:
Íme, hát van egy aranyos csaj, köszi :)
2010. márc. 18. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!