Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek az aranyos csajok?
Hát, ez jellemző! Én meg itt vadászok az alacsonyabb pasikra és mindenhol csak a 2 méteresek jönnek velem szembe.
21:48 Hmm, ez nekem még új. Plázap\csák a templomban? Viszont lehet, hogy csak összetévesztették a plázával. Ilyen kaliberű csajoknál megesik :DD
Most én is reklámozhatnám magam, hogy milyen magas vagyok és hány éves és kifejthetném, hogy mennyire aranyos vagyok és jáááj. De nem fogom. :D
Szerintem aranyos pasikból sokkal kevesebb van, mint aranyos lányokból, nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Egyébként én még alacsonyabb vagyok :P 150 cm körül
19/L
(am én rendszeresen járok könyvtárba, de soha nem találkoztam hozzám hasonló kedves sráccal, szóval még ez a könyvtáras hely is kilőve)
Én a múltkor megkérdeztem egy lánytól:
- Szerinted aranyos vagyok?
- Olyan nincs fiúba hogy aranyos :D
- Akkor mi van fiúba?
- Hát... hogy helyes
- És én helyes vagyok?
- (a választ csak regisztráció után) :D:D:D
Csak összegyűlnek itt az aranyos csajok :)
Szóval van remény, mellesleg, könyvtárban én sem találkoztam még senkivel így...
156 cm az szerintem csajnak is alacsony...legalábbis én 2 kivételt tudnék mondani. többi nőismerősöm mind 160 körül, illetve jóval afelett. Jó, én nem beszélek 173centimmel:D
De keresgélj... aranyos lányok meg nem interneten vannak. élj szociális életet...háátha...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!