Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hova tűntek az aranyos csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűntek az aranyos csajok?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és még nem volt barátnőm-ami tudom nem gáz, de már lehetne-, ennek egyik oka lehet, hogy félénk vagyok a magasságom miatt (156 cm). Pedig nem vagyok egy sült tahó, sportolok, és mindenki szerint kegyetlen humorom van. Viszont nem találok egyetlen aranyos-természetesen hasonló magasságú- csajt, aki értelmes, aranyos. Hova tűnteteket csajok???
2010. márc. 18. 21:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Jesszasz, rám mindenki mindig azt mondaj, hogy aranyos vagyok =D De sosem tudhatom, ez most pozitiv, vagy ironikus akar-e lenni? :) Nemszeretem, ha ígyhívnak :)
2010. márc. 18. 21:56
 12/25 A kérdező kommentje:
Hát én sem, mert ez nem feltétlenül előny...
2010. márc. 18. 22:00
 13/25 anonim ***** válasza:
Volt egy barátnőm, pici és aranyos csaj. Sajnos már nem tartjuk a kapcsolatot.
2010. márc. 18. 22:02
 14/25 anonim ***** válasza:
Én pici vagyok, és alacsony, 160 cm. De van párom, és 23 éves vagyok. De létezünk, csak jó helyen kell keresni. Ha nem lenne párom én az ismerkedést pl valami kultúrált szórakozóhelyen tudnám elképzelni (billiárd terem, normális sörözők stb) vagy esetleg könyvtárban. Ilyen helyekre próbálj elmenni. Sok sikert.
2010. márc. 18. 22:36
 15/25 anonim ***** válasza:

Hát, ez jellemző! Én meg itt vadászok az alacsonyabb pasikra és mindenhol csak a 2 méteresek jönnek velem szembe.

21:48 Hmm, ez nekem még új. Plázap\csák a templomban? Viszont lehet, hogy csak összetévesztették a plázával. Ilyen kaliberű csajoknál megesik :DD

Most én is reklámozhatnám magam, hogy milyen magas vagyok és hány éves és kifejthetném, hogy mennyire aranyos vagyok és jáááj. De nem fogom. :D

2010. márc. 18. 22:37
 16/25 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos pasikból sokkal kevesebb van, mint aranyos lányokból, nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Egyébként én még alacsonyabb vagyok :P 150 cm körül

19/L

(am én rendszeresen járok könyvtárba, de soha nem találkoztam hozzám hasonló kedves sráccal, szóval még ez a könyvtáras hely is kilőve)

2010. márc. 18. 22:45
 17/25 anonim ***** válasza:

Én a múltkor megkérdeztem egy lánytól:

- Szerinted aranyos vagyok?

- Olyan nincs fiúba hogy aranyos :D

- Akkor mi van fiúba?

- Hát... hogy helyes

- És én helyes vagyok?

- (a választ csak regisztráció után) :D:D:D

2010. márc. 19. 05:43
 18/25 A kérdező kommentje:

Csak összegyűlnek itt az aranyos csajok :)

Szóval van remény, mellesleg, könyvtárban én sem találkoztam még senkivel így...

2010. márc. 19. 07:18
 19/25 A kérdező kommentje:
Egyébként írjatok ti is bátran magatokról, ez az oldal lényege! Köszi!
2010. márc. 19. 07:19
 20/25 anonim ***** válasza:

156 cm az szerintem csajnak is alacsony...legalábbis én 2 kivételt tudnék mondani. többi nőismerősöm mind 160 körül, illetve jóval afelett. Jó, én nem beszélek 173centimmel:D

De keresgélj... aranyos lányok meg nem interneten vannak. élj szociális életet...háátha...

19L

2010. márc. 19. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!