Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretne valaki a barátom lenni?

Szeretne valaki a barátom lenni?

Figyelt kérdés

Egy póker oldalon játszok és egy gépről csak egy regre ad bónuszt, és sajnos én már minden ismerősömet megkértem hogy regisztráljon, és az összes bónuszt eljátszottam, ezért nagyon nagy szükségem lenne új barátokra!

Humoros vagyok, jó megjelenésű, intelligens, szinte minden témához érdemben hozzá tudok szólni. Kocsim és lakásom is van ahol lehet xboxozni meg minden:) 18/F

2013. jún. 27. 16:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
BMW-d van e? ha lesz szólj!
2013. jún. 27. 16:23
 12/20 anonim ***** válasza:

Na jó, kérdezz majd rá egy infósnál, de:

Gondolom IP cím alapján dolgozik a rendszerük, és valamivel a dinamikus IP-t is megoldják. Nézz utána mi az a TOR szerver, ha megvolt, érteni fogod, miért. Feltehetőleg regisztrációnál kéri, hogy hol laksz, és egyezteti az IP címeddel, úgyhogy miután megvan a TOR kimeneti IP címed, meg kell nézned, hogy ez a cím mely országhoz tartozik, és az alapján kitöltened.

Amúgy nem, nem szeretnék a barátod lenni.

17/f

2013. jún. 27. 16:44
 13/20 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok infós de úgy tudom, hogy az IP azonos az egy hálózatban lévő gépeknél. Én mégis regisztráltam mind a három gépemről, tehát nem hiszem hogy IP alapú a szűrő.
2013. jún. 27. 16:46
 14/20 anonim ***** válasza:
rosszul tudod :)
2013. jún. 27. 16:52
 15/20 anonim ***** válasza:
Csak IP alapú lehet a szűrőjük, az a személyi igazolvány a gépeknek neten, más tudtommal nincs, ami alapján nyilvántarthatóak a gépek. Belső hálózatból való kimenetként a router adhat különböző IP-ket a különböző gépeknek tudtommal.(?)
2013. jún. 27. 16:53
 16/20 anonim ***** válasza:
és a kocsiban, vagy a lakásban lehet xboxozni? Vagy az autód a lakásod, mert egy ekkorában simán elférnél :)
2013. jún. 27. 16:55
 17/20 A kérdező kommentje:
A lakásban, a nagyszoba egyik fala a tv.
2013. jún. 27. 17:12
 18/20 anonim ***** válasza:

lehet MAC cím alapú a szűrés.

tehát a gép íp-címét jegyzi meg ami fix.

nem összekeverendő azzal az ip-címmel amit a router ad.

2013. jún. 27. 17:42
 19/20 anonim ***** válasza:
De a MAC címet is át lehet írni.
2013. jún. 27. 17:55
 20/20 anonim ***** válasza:
2013. jún. 27. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!