Hogyan? Mit tegyek? Jól gondolom?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok (fiú), van egy lány aki az osztálytársam ,de nagyon visszahúzódó típus !Ez szinte leírhatatlan hogy mennyire !nah mind1 , nem is ez a lényeg ! DE NEKEM TESTZIK! mivel hogy nagyon visszahúzódó típus így nem sokat beszélgetünk (bár ahogy észrevettem velem többet beszélgetne mint a többiekkel, de csak négyszemközt).mondjam el neki facee-n és majd meglázom mit reagál? vagy mit tegyek?2013. jún. 27. 15:52
1/8 anonim válasza:
Mi lenne, ha kezdetnek mondjuk elhívnád valahova?
2/8 Szaszi23 válasza:
Semmiképpen ne mond el neki facebookon! Akkor csak megijed :) Szerintem is hívd el sétálni, üljetek le, igyatok meg valamit és kérdezz rá, hogy tetszel e neki, vagy mond el, hogy neked tetszik. De vigyázz, hogy ne tűnj nagyon nyomulósnak! Csak szépen lassan :) Várom hogy mi volt! :)
15/L
3/8 A kérdező kommentje:
szinte lehetetlen hogy csak úgy elhívjam valahová , facee-n is nagyon ritka ha fennt találom!az hogy találkozni meg biztos nem fogunk véletlen az utcán+nem a véletlenre akarom bízni !
2013. jún. 27. 17:08
4/8 anonim válasza:
*face-en
Miért lenne lehetetlen elhívnod?
5/8 A kérdező kommentje:
mert nem találkozok vele és facee-n is nagyon ritka ha fenn van !
2013. jún. 27. 17:22
6/8 anonim válasza:
Akkor szerezed meg a számát egy közös ismerőstől, vagy kérdezd meg vkitől, hogy hol lakik a csaj, de ha lehet, ne facebook legyen.
8/8 A kérdező kommentje:
nem, már napok óta azt lesem mikor jön fel facee-re hogy legalább beszélni tudjak vele de nem jön fel!!!
Azt hogy hol lakik nem tudom ,teló számát nem tudom elkérni, eddig a városban sem találkoztam vele....
:(((
2013. júl. 4. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!