Társadalmi szempontból nagyon elítélendőek az egyéjszakás kalandok?
Nincs vele semmi probléma! A helyén kell kezelni a dolgokat, hogy ez most szex, nem komoly kapcsolat és akkor nem lesz baj!
Szerintem majd később, ha egy érett gondolkodású emberrel lesz kapcsolatod, ő nem fog problémázni ezen, hogy volt egyéjszakásod.
1 hónap után már hiányzik? Akkor bizony ti sem vagytok ám fából! :)
Elítélem
1. 21 évesen még a "gáz" szót használni.... mint egy 14 éves
2. az ember az ösztönei elfolytásáról híres, ezért is emelkedtünk ki az állatvilágból
3. lehet, hogy nem leszek r***anc (amit kétlek) de erkölcsileg romlott.
4. szánalmas, hogy az ismerőseiddel akarok az ilyen kis kalandjaidat csinálni
5. ha volt része ilyenben, biztos, hogy nem érdekelne, tovább állnék és keresnék mást
Köszönöm a válaszokat! Látom eléggé megoszlanak a vélemények, de ez végülis érthető.
(Megj.: egyébként igen, szoktam 21 évesen a "gáz" szót használni, sőt a cikit, égőt és társait is, szerintem nem ezen múlik, hogy értett és felelősségteljes vagyok-e vagy sem... Nyilván képes vagyok felmérni, hogy milyen kifejezést hol/hogyan/miért érdemes és kell használni vagy ellenkezőleg, szerintem ide simán belefért, hogy "gáz", max. azt tükrözi, hogy nem vagyok egy nagyon komoly lány, de ez illik is rám...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!