Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha valaki felajánlaná, hogy...

Ha valaki felajánlaná, hogy szexelne veled és tetszik, szexelnél vele?

Figyelt kérdés
Csak úgy hirtelen felajánlaná minden előzmény nélkül. Nemet és kort is írj!

2013. jún. 26. 09:31
1 2
 11/14 interactive noise válasza:
egyertelmu :)
2013. jún. 30. 08:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy ajánlkozást sem fogadtam el eddig.Pedig szokott lenni (F)
2013. júl. 5. 00:48
 13/14 anonim ***** válasza:
73%
Ez egy hülyeség, hogy férfi létedre nem fogadod el, főleg ha nincs bnőd. És ha másnap elüt a Family Frost és deréktől lefele lebénulsz? Aztán volt addig 1-2 nőd. Ki kell használni minden alkalmat Nem tudhatod, lesz e következő. Lehet soha. Csak azért mert nincsenek érzelmek???
2013. júl. 11. 15:37
 14/14 anonim válasza:
79%

Józanul nem, öt tequilla fölött 60% eséllyel igen, öt tequilla + depresszió esetén 80% eséllyel igen, öt tequilla + depresszió + úgy ér hozzám hogy azonnal elmegyek 100% eséllyel igen.

Mondjuk én nem vagyok az a monogám típus mostanában, 25 éves sokak szerint kihívó nő vagyok. Viszont ezt az egészet nem ajánlom senki másnak, sokkal szabadabban gondolkodom a szexről mint a legtöbb fiatal nő. (talán kicsit jobban is élvezem az életet náluk :)

2013. júl. 15. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!