Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem tetszik senki? Már...

Miért nem tetszik senki? Már elég régóta egyre? Válogatósabb? vagyok a pasik terén, mind külsőre, mind belsőre nézve. Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

2013. jún. 24. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Ismerkedj, valaki csak megtetszik... :D
2013. jún. 24. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
 3/10 anonim ***** válasza:
ne válogass annyit
 4/10 anonim ***** válasza:

Mert szerintem már külső alapján úgy gondolod hogy már meg tudod mondani milyen is az a pasi, holott nagyot is tévedhetsz. Ez csak 1 ok.

A 2. probléma, hogy ne rinyálj!

2013. jún. 24. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez elég nagy baj hogy sok csaj, szinte mind külső alapján dönt! De nagyot téved! Igen is meg kell ismerni mindenkit! Beszélgetni kell sokat és lehet hogy megtetszik az illető! Nincs senkire ráírva hogy milyen csak ha megismered!
2013. jún. 24. 21:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen,ez igaz, én is ezen a véleményen vagyok,ezért nem is értem,miért lettem ilyen...de azért szerintem ebben a kérdésben a fiúkat sem kell félteni...
2013. jún. 25. 09:22
 7/10 anonim ***** válasza:
De azt se felejtsd el hogy mindig a nő választ! És a férfi hiába erőlködik! És ez így nem jól van! Kell esélyt adni hogy megismerd a másikat!
2013. jún. 25. 23:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Oké,igazad van,de akkor én is mondhatnám,hogy a fiúk állandóan hangoztatják,hogy ők a természetességet szeretik,normális lányt akarnak stb stb,többségük mégis a cicababákat rajongja körbe,az általuk normálisnak tartott lányoknak (akiket elvileg ők is szeretnének) meg észre sem veszik a mű csajok mellett... :S
2013. jún. 26. 00:06
 9/10 anonim ***** válasza:

én is így voltam... új osztályom volt, és először főleg fiúkkal barátkoztam... aztán egy fél évvel később egy tábor után elég jóban lettem egy lánnyal... nem csúnya egyáltalán, de abszolút nem ilyen cicababa... de telljesen bele szerettem... még most, egy fél évvel később is telljesen szerelmes vagyok belé, de sajnos csak legjobb barátok vagyunk... de ez már részletkérdés...

.

csak ismerkedj emberekkel... és találni fogsz egy olyan fiút, akinek még a legrosszab tulajdonságait is szeretni fogod...

.

vagy... a másik lehetőség az, hogy olyan szinten hatalmas egod van, hogy magad mellett nem vagy képes mást szeretni... de ezt nemhinném :)

2013. jún. 26. 09:49
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát ez jó :D

amúgy miért nem mondod el neki? Ki tudja...;)

de amúgy sulin meg munkahelyen kívül nem igazán járok olyan helyre,ahol akarva-akaratlanul is meg kéne ismerni másokat...az elsőből senki nem tetszik,a munkahely meg maradjon munkahely... :D

2013. jún. 26. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!