Miért nem tetszik senki? Már elég régóta egyre? Válogatósabb? vagyok a pasik terén, mind külsőre, mind belsőre nézve. Mit tudnék csinálni?
Mert szerintem már külső alapján úgy gondolod hogy már meg tudod mondani milyen is az a pasi, holott nagyot is tévedhetsz. Ez csak 1 ok.
A 2. probléma, hogy ne rinyálj!
én is így voltam... új osztályom volt, és először főleg fiúkkal barátkoztam... aztán egy fél évvel később egy tábor után elég jóban lettem egy lánnyal... nem csúnya egyáltalán, de abszolút nem ilyen cicababa... de telljesen bele szerettem... még most, egy fél évvel később is telljesen szerelmes vagyok belé, de sajnos csak legjobb barátok vagyunk... de ez már részletkérdés...
.
csak ismerkedj emberekkel... és találni fogsz egy olyan fiút, akinek még a legrosszab tulajdonságait is szeretni fogod...
.
vagy... a másik lehetőség az, hogy olyan szinten hatalmas egod van, hogy magad mellett nem vagy képes mást szeretni... de ezt nemhinném :)
Hát ez jó :D
amúgy miért nem mondod el neki? Ki tudja...;)
de amúgy sulin meg munkahelyen kívül nem igazán járok olyan helyre,ahol akarva-akaratlanul is meg kéne ismerni másokat...az elsőből senki nem tetszik,a munkahely meg maradjon munkahely... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!