Fiúk! Mi a véleményetek erről a beszélgetésről (nem először zajlott le hasonló. )?
"és mivel foglalkozol,ha megkérdezhetem?" (L)
"persze,nyugodtan!szállodai recepciós vagyok!" (F)
"értem,és jól lehet vele keresni?" (L)
" Hát nem keresem magam halálra,de megélek belőle,mert a szüleimmel élek,egy 4 szobás családi házban,azért még ott sajnos nem tartok,hogy saját lakásom legyen...." (F)
"azt írtad 27 éves vagy......és még a szüleiddel,élsz?!" (L)
"igen!miért?ez nem mondod h gond???ne haragudj,de te mivel foglalkozol,és kivel élsz?!" (F)
"lényegtelen már.....szerintem hagyjuk az ismerkedést,bocs,de én írtam hogy ÖNÁLLÓ pasit keresnék!" (L)
"Értem,és te mennyire vagy önálló?" (F)
"mi közöd van hozzá?! kopj le,mondtam hogy nem akarok tőled semmit! 21:33 " (L)
ma 18:07
a luxust meg tudod adni,de ismerkedni nem tudsz egyedül? :D
ha ilyen külsőséges lány kell,minek küldjem hozzád?
fogsz te találni ilyet,szinte még keresned sem kell....
"persze,nyugodtan!szállodai recepciós vagyok!" (F)
"értem,és jól lehet vele keresni?"
Ezen besírtam, tipikus eltartott szerepre pályázik a csaj, én a helydbe ezután a kijelentés után alkalmaznám a "B" tervemet :D:D
olyan férfit keres aki eltartsa, add neki sok pénzt, hogy vásároljon a barátnőivel kávézgasson, bejárónőt fizess (hogy ne kelljen neki főzni takarítani) semmitevés egyszóval!
KERÜLD EL AZ ILYENEKET!
Jobban oda kéne figyelni, mert akkor ki tudod kerülni az ilyen pénzéhes krvákat.
Az ilyenek az eltartásra, meg a presztízsre játszanak, csak az anyagi dolgok érdeklik őket. Az ilyenek általában végtelenül komplexusosak, lenéznek mindenkit aki "nem ér fel hozzájuk" (anyagiakban), és az effélék vannak tele elvárásokkal úgy, hogy nekik a kisujjukat se kelljen mozdítani.
Az ilyen pénznyelő parazitákat magasról le kell sz*rni, és el kell kerülni.
Kérdező, ne foglalkozz az ilyen pénzközpontú libulikkal.
Ezek fognak később a legjobban pofára esni az életben, majd amikor nem lesz, akit lehúzhatnak pénzzel. Egyik ismerősöm is ilyen volt.
Gazdag pasikkal hempergett állandóan, majd később jól pofán csapta az élet, amikor már senkinek sem kellett, viszont buta volt, és komplexusos. Így el kellett mennie takarítani valahova. Tehát igencsak vissza tud ez ütni, és vissza is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!