Fiatal fiúk! Nektek vannak ilyen vagy hasonló tapasztalaitok?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy a való életben, főleg buszozásnál vagy amikor sétálok a városban és jönnek szembe velem lányok, akkor inkább azok alányok szemeznek velem, simítgatják a hajukat, akik nekem bejönnek, még sosem tapasztaltam ilyen jelenséget olyan lánynál, aki nem tetszett volna nekem. Sőt amúgy a legtöbb lány a szépek is észre sem vesznek, levegőnek néznek. Viszont facebookon meg máshogy van, ott pont azok a csajok jelölnek be és írnak rám, akik nekem nem jönnek be, de úgy látom, nem is vannak fiú rajongóik vagy max egy-kettő, szóval nem azok a tipikus minden fiúnak bejönnek típusú csajok, míg akik élőben szemezgetnek, adnak jeleket, aok szerintem a legtöbb fiúnak bejönnek, ahogy nekem is, igaz volt ilyen átlagos csaj is köztük, elég sok, de nekem szerencsére még jobban is bejönnek az aranyos, bájos arcú, szolíd, félénknek, visszahúzódónak tűnő lányok, már pedig két ilyen lány is volt már, akivel gyakran együtt buszoztam és észrevette, hogy figyel a szeme sarkából vagy, amikor felszálltam elől és ott ült nem messze úgy felfigyelt rám, hogy nem is tanult a füzetből addig, csak nézett. Cuk volt, de félek, hogy csak beképzelem és nem is tetszettem neki, sajojs soem tudtam egy ilyen lányt sem leszólítani, ismerkedni velük. Ellenben, muszáj leírnom, hogy amikor spotán szólítgattam le lányokat a városban, hát nem igazán voltak vevők rám, max, ha kerestem valamit, akkor segítőkészek voltak, de ezt leszámítva többnyire betették, hogy van barátjuk, akinek meg épp nem volt az meg azzal jött, hogy most nem akar pasit, a harmadik véglet, akinek nem jöttem be szerintem, elég flegma, gyilkos tekintete volt. Jó lenne, ha normális válaszok jönnének, meg tapasztalatok is, elég összetett a téma, kaptam é már hideget meleget egyaránt. Egyet bánok, hogy sosem próbálkoztam be eddig egy lánynál sem, aki enkem tetszett és jeleket adott. De remélem egy nap ezt is le tudom majd tesztelni, hogy jobban megértsem a lányok fura ízlését és jeleit. :)2013. jún. 21. 21:32
1/2 anonim válasza:
most őszintén, hányszor írod még ki a kérdéseidet ma?
2/2 anonim válasza:
Most akkor mi a kérdés? Az, hogy más is bénázott-e már ennyit mint te? Ha jó a csaj és még tetszel is neki akkor nyert ügyed van. Odamész, bemutatkozol, beszélgettek majd elkéred a számát. Hozzám általában a rondák jönnek oda beszélgetni. Mondjuk a szép lány sem zavar el, de ő nem kezdeményez. A ronda csajról van egy jó sztorim. Vonaton este 10 körül odajött egy quasimodo, megkérdezte leülhet-e. Tök üres volt a vonat, de ő mellém akart ülni. Azzal kezdte, hogy megkérdezte, megadhatja-e a számát. Jól van mondom, legalább addig is csöndben van. Már fél órája utazunk, zúdítja rám a hülyeséget, mire meguntam és rezzenéstelen arccal közöltem vele, meleg vagyok. Sikerült lelohasztani az érdeklődését. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!