Hogyan tudnám bátorítani?
Hosszú ideje ismerkedtem neten egy férfival, megvolt a kölcsönös szimpátia, de ő nem akart kapcsolatba kezdeni, mert nem tartja magát jelenleg alkalmasnak (önértékelési problémák, sokat beszélgettünk róla). Aztán találkoztunk személyesen, megvolt az a bizonyos "szikra" mindkét részről egyértelműen, kellemesen elbeszélgettünk, flörtölgettünk. Azóta is keres, de dönteni nem tud a folytatást illetően (én meg nem erőltetem, mert tudom, hogy azzal csak rontanék a helyzeten).
Annyira más ismerem, hogy sok, nagyon sok bátorításra van szüksége, de a túlzott határozottság megijeszti.
Kérlek benneteket, csak olyan válaszoljon, aki volt már hasonló helyzetben, vagy hasonló mentalitású, és át tudja érezni az adott szituációt!
Köszönöm előre is!
Én éppen ilyen helyzetben vagyok most:) Bár nekünk van közös ismerősünk, így könnyebb.
Én elhívtam néha kocsmába, vagy ide-oda. Elmondtam neki h szeretek vele beszélgetni, megjegyeztem h milyen édesen mosolyog, és nagyon ritkán megöleltem. Bár, ő inkább a nőkben nem bízik, nem saját magában...
Írd majd meg, hogy mi sikerült! Sok sikert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!