Ha mutatok képet megmondjátok, hogy mennyi idősnek nézek ki?
tetszik hogy azt hiszed ismersz...
három hónap híján jártam egy évet kondiba és rendesen csináltam nem csak úgy biszem-b*szom, jártam úszni is heti egyszer, szoktam bmxezni kijárni trükközni
nem lehet mindenkinek olyan hűdefenejó genetikája, hogy kivan pattintva mindenféle erőfeszítés nélkül, mint a kedves apáca...
szerintem nagyon helyes vagy :)
15/L
A BMX nem sport, hanem játék (a zumba, aerobic, hasonló marhaságok szintén), a kondi nem látszik a képen, valszeg, amikor abbahagytad, minden le is olvadt rólad; a heti egy úszás meg nokedli.
Nincs példás életem (nem is célom, hogy az legyen, akinek ilyesmire van igénye, keressen egy vallást), de adtam tanácsot: sportolj rendszeresen valamit és menj el fodrászhoz.
A heti egy úszás alkalmanként volt 700, a kondi havi 3000, a bicóm meg úgy 190 ezret ér...
Szerintem magyarázd meg Mark Webbnek, hogy mennyire nem sport a BMX : http://www.youtube.com/watch?v=swlbf66KNoM
Megnézném hogyan csinálsz meg csak egy 180-at ezen a "játékon".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!