Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan "csúnyák" és miért látszanak annyira idősnek a mai 30 körüli nők?
Figyelt kérdés
Ők lennének korban hozzám illők,de nekem nagyon nem jön be ez a korosztály,de a fiatalabbak sajnos szóba sem állnak velem.2012. szept. 20. 13:24
1/9 anonim válasza:
Hat aki megfeleloen odafigyel magara, nem csunya. Szoval rossz helyen keresgelsz.
2/9 anonim válasza:
Nem tudom te melyik bolygón élsz,de egyáltalán nem csúnyák.
3/9 anonim válasza:
Nem mindegyik csúnya.
De amelyik mégis,azt kipróbálta már az élet nem tudom.
S
4/9 Diavolino44 válasza:
Ezt ugy hivjak, hogy elet, a sok stressz, az elkenylemesedes, a hajszolt eletmod , junk food, sport hianya. szules stb.
Bar en inkabb ezt 35 fole tennem de sajnos igazad van, a nagy tobbseg mar kevesbbe tartja formaban magat. De azert neha latni igazi kincseket szoval ne add fel.
5/9 anonim válasza:
Ne általánosítsunk már...én 29éves vagyok, szültem már, de mindennap sportolok és odafigyelek magamra és ezt látom a barátnőimen is. Szerintem is csak rossz helyen keresgélsz, vagy csak a csúnyákat veszed észre. Amúgy meg egy 20onévest egy 30évessel ne hasonlítsunk össze. 30felett megváltozik a test-el kezd öregedni. Van aki tesz ellene, van aki beletőrödik.
6/9 anonim válasza:
Ez túlzás azért, amit írsz. Inkább a 40-es korosztályt jellemezném így. Aki nem figyel magára, az 20-on évesen is lepukkant, elég ha pl. férjhez megy, és elereszti magát, mert már nem kell igyekezni szépnek lenni.
Ezekre szoktam mondani, hogy utoljára az esküvői képén nézett ki jól.
7/9 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy inkább a 35 felettieket kellett volna írnom,de ott is vannak kivételek,és mindenkinek köszönöm az eddigi válaszát.Egy kissé talán provokatív lett ez a kérdés,de azt szerettem volna,hogy sokan írjanak.
2012. szept. 20. 13:54
8/9 anonim válasza:
Ahol én legutóbb dolgoztam én voltam a legfiatalabb, minden nő min. 32 éves volt, és 1-2 nő bombasztikusan nézett ki, még 2 gyerek után is. Vékonyak voltak, fiatalos öltözék, kedves arc, divatos frizura... Volt persze, aki csúnya volt, és igénytelen, de ez nem hiszem, hogy a kora miatt.
9/9 Molly82 válasza:
Érdekes.....Én 30 éves vagyok, és nem gondolom magam csúnyának!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!