Lányok/hölgyek! Ismerkednétek egy ilyen sráccal?
Magas, széles vállú, jó kiállásúnak nevezett, erős srác vagyok (talán ezt szokták parasztizomnak nevezni, mert eddig alig sportoltam, de nem nagyon győztek még le szkanderben az én korosztályomban :) ). Vezéregyéniség vagyok, egy csoporton belül hamar megpróbálom kezembe venni az irányítást, emellett a mindenféle versengésben való győzelem is fontos számomra (ez sokakból ellenszenvet vált ki). Sokan intelligensnek tartanak, szeretek a barátaimmal vitatkozni (nem egymás bosszantására, hanem tudáscsere céljából). Önmagamat segítőkésznek tartom, bárkinek szívesen segítek, ha látom, hogy az illető ezt értékeli, nem természetes dolognak veszi. A humoromra még nem volt panasz, sokak által megerősítve sok kortársamnál illedelmesebb vagyok, illetve sokukkal szemben céltudatos vagyok a jövőképet illetően. Negatív tulajdonságomnak tartom, hogy nagyon könnyen dühbe gurulok, ha támadás ér (becsület megsértése, stb.), de ez nem hosszútávú állapot. Ha valakinek udvarolok, mindenképpen komoly kapcsolatban gondolkodok, nem úgy, mint jó néhány ismerősöm...
Ismerkednétek egy ilyen sráccal?
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!