Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok/hölgyek! Ismerkednétek...

Lányok/hölgyek! Ismerkednétek egy ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

Magas, széles vállú, jó kiállásúnak nevezett, erős srác vagyok (talán ezt szokták parasztizomnak nevezni, mert eddig alig sportoltam, de nem nagyon győztek még le szkanderben az én korosztályomban :) ). Vezéregyéniség vagyok, egy csoporton belül hamar megpróbálom kezembe venni az irányítást, emellett a mindenféle versengésben való győzelem is fontos számomra (ez sokakból ellenszenvet vált ki). Sokan intelligensnek tartanak, szeretek a barátaimmal vitatkozni (nem egymás bosszantására, hanem tudáscsere céljából). Önmagamat segítőkésznek tartom, bárkinek szívesen segítek, ha látom, hogy az illető ezt értékeli, nem természetes dolognak veszi. A humoromra még nem volt panasz, sokak által megerősítve sok kortársamnál illedelmesebb vagyok, illetve sokukkal szemben céltudatos vagyok a jövőképet illetően. Negatív tulajdonságomnak tartom, hogy nagyon könnyen dühbe gurulok, ha támadás ér (becsület megsértése, stb.), de ez nem hosszútávú állapot. Ha valakinek udvarolok, mindenképpen komoly kapcsolatban gondolkodok, nem úgy, mint jó néhány ismerősöm...

Ismerkednétek egy ilyen sráccal?

15/f

2013. jún. 24. 11:39
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Kedves 3-ik: Bács' megyei vagyok :)
2013. jún. 24. 12:20
 12/31 anonim válasza:

Én nem foglak kritizálni, mert teljesen olyan pasit képzelek el magamnak, mint amilyen te vagy(csak én "picivel idősebb vagyok nálad"). Szerintem nem fényezed magad, mert írtál jót is és rosszat is(bár én rosszat nem találtam). Lehet, hogy ez csöppet abnormális, de nekem nagyon is tetszik, ha egy férfi hamar begurul, indulatosabb és igazi alfahím.

Én ismerkednék vele, ha egy tízessel idősebb lennél:)

Amúgy az írásod és fogalmazásod alapján többnek tűnsz, mint 15. Szóval szerintem még értelmes is vagy, azok mellett, hogy igencsak érdekes személyiség.:)

2013. jún. 26. 08:30
 13/31 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönöm pozitív visszajelzésedet! :)
2013. jún. 29. 10:04
 14/31 anonim ***** válasza:
Magad jellemzése alapján egész határozott személyiségnek tűnsz.Én speciál szeretem ha egy fiú maga biztos,de nyílván más személyesen találkozni vagy látni az embert és úgy megismerni mint hogy jellemzi magát.A kérdésedre válaszolva,talán ismerkednék.
2013. júl. 1. 22:26
 15/31 anonim válasza:
Nekem nem vagy szimpi. Mintha egy 30 éves faszi irta volna. A csajok szeretik a rosszfiúkat, egy kicsit legyél rossz.
2013. júl. 1. 23:30
 16/31 anonim válasza:

ja...majd máskor:/

ez egy kész önéletrajz

2013. júl. 3. 14:48
 17/31 anonim ***** válasza:
kiváncsiságbol megnéztem nah vajon mitt írhat magárol :D elolvasom mintha egy 30-35 éves faszi írta volna láttam h 15 F besírtam xĐ ( valamiért egyből Alekosz jutott rólad az eszembe ) sok szerencsét ;) F
2013. júl. 3. 14:51
 18/31 anonim válasza:
15évesen azért ne hidd magad akkora bölcs embernek és világmegváltónak. Nem tűnsz rossz embernek, 15évesen az emberek fele ilyen, ne vedd magadra :D
2013. júl. 3. 15:19
 19/31 anonim válasza:
Nekem szimpi vagy.. És tényleg sokkal érettebb mint a többi fiú.
2013. júl. 3. 19:37
 20/31 A kérdező kommentje:

17: Nekem nincsenek gerincproblémáim, valamint nem gondolom magamat olyan butának mint amit volt szerencsém megállapítani erről az emberről az alatt a néhány jelenet alatt, amit láttam ebből a ,,műsorból,,. :)

(És mi történt a tatárjárás után IV. Bélával?

Őt...megölték!)

18: Furcsa, másoktól is kaptam már ilyen támadást, hogy ,,ne higgyem már magamat 'ennek' meg 'annak' '' , nem tudom miért hiszik azt (feltételezem) a viselkedésemből, hogy én így vélekedek, de hogy ebből a rövid kis irományból Te is ezt fogalmaztad meg, érdekesnek tartom. :)

Köszönök szépen minden eddigi választ, hideget, meleget egyaránt!

2013. júl. 3. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!