Lányok/hölgyek! Ismerkednétek egy ilyen sráccal?
Magas, széles vállú, jó kiállásúnak nevezett, erős srác vagyok (talán ezt szokták parasztizomnak nevezni, mert eddig alig sportoltam, de nem nagyon győztek még le szkanderben az én korosztályomban :) ). Vezéregyéniség vagyok, egy csoporton belül hamar megpróbálom kezembe venni az irányítást, emellett a mindenféle versengésben való győzelem is fontos számomra (ez sokakból ellenszenvet vált ki). Sokan intelligensnek tartanak, szeretek a barátaimmal vitatkozni (nem egymás bosszantására, hanem tudáscsere céljából). Önmagamat segítőkésznek tartom, bárkinek szívesen segítek, ha látom, hogy az illető ezt értékeli, nem természetes dolognak veszi. A humoromra még nem volt panasz, sokak által megerősítve sok kortársamnál illedelmesebb vagyok, illetve sokukkal szemben céltudatos vagyok a jövőképet illetően. Negatív tulajdonságomnak tartom, hogy nagyon könnyen dühbe gurulok, ha támadás ér (becsület megsértése, stb.), de ez nem hosszútávú állapot. Ha valakinek udvarolok, mindenképpen komoly kapcsolatban gondolkodok, nem úgy, mint jó néhány ismerősöm...
Ismerkednétek egy ilyen sráccal?
15/f
Nme tudom, sok jó tulajdonságot felsoroltál, de én nem kifejezetten szeretem az ilyen férfiakat.
JObb ha nem erőlködik annyit és nem csak azon jár a feje, hogy hú mekkora macsó vagyok meg ki mit gondol rólam.
Persze, mindenkit foglalkoztat ez, de nekem úgy tűnik, te nagyon rákattantál erre.
Én jobban szeretem a lazább férfiakat, akik természetesen viselkednek, nem azért csinálnak valamit, mert"Hű most mekkora vezéregyéniség lettem",hanem mert abban a helyzetben épp azt látják jónak.
Szerintem nagyon sokat törődsz azzal, milyennek is kellene lenned, de az a legjobb, ha minden helyzetben jól érzed magad és nem csak azon agyalsz, mikor mit kellene tenned, hogy középpontba kerülj.
Bocsi ha félreértelmeztem, de nekem így jött le.
Ezen kívül, azt írod nem vagy egoista, de igazából a rengeteg jó tulajdonság mellett alig soroltál fel rosszat.
Engem is szép meg segítőkész csajnak tartanak sokan, de magamról tudom, hogy rengeteg bosszantó tulajdonságom is van és ha egy reális képet akarok festeni magamról, akkor bizony ezeket is beleírom.
Persze, hogy mások ilyennek látnak, ha ilyennek mutatod magad, de milyen vagy valójában?Az szerintem még számodra is kérdéses.
Fiatal vagy még, inkább légy spontán.
Kedves utolsó előtti!
Nem értettél félre, ellenkezőleg, sajnos sokat gondolkozok és görcsölök azon, hogy mikor milyen viselkedés lenne a legmegfelelőbb ezzel vagy azzal a személlyel szemben...
Köszönöm szépen válaszodat, az utolsó előtti két mondattal rátapintottál egy nagyon kiváló kérdésre...
Kedves utolsó!
Úgy látszik az okoskodó énem is kivehető volt azon sorokból, amelyeket eddig írtam, elfelejtettem felsorolni negatív tulajdonságaimnál, pedig néha már engem is zavar.
Köszönöm válaszodat!
Kedves utolsó!
Igen, egyes válaszok szerintem is ,,túl átgondolt,,-ak, főleg azért, mert amit leírok, abba még belejavítok, átfogalmazom, stb., ebből tervezek kicsit visszavenni... Akikkel szoktam beszélgetni, azokkal általában találunk közös témát, úgyhogy nincsenek problémák az érdekeltséget illetően, bár fordult már elő, hogy belekeveredtem a kusza szóhasználatokba. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!