Lehetek szerelmes? (Többi lent)
Lehetek szerelmes egy olyan lányba akit nem nagyon ismerek?
A helyzet a következő.
Most szombaton volt a legjobb barátom 18. születésnapja, hatalmas házi buli, rokonok stb... Ott volt az egyik unokahúga is( a lány 17éves). A lányról még azt kell tudni, hogy van barátja, és akkor most jön a lényeg. Már a buli elején nagyon nézegettük egymást, néha meg volt egy ölelés is (itt még alkoholt nem is ittunk). Aztán kicsit később amikor már be voltunk csiccsentve elkezdtünk csókolózni... Ő azt mondta másnap reggel, hogy lelkiismeret furdalása van a barátja miatt ( velem aludt, de nem történt semmi).
Én a buli óta egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, és tök rossz érzés, hogy barátja van.. Ez mitől van? Mi van velem?
(Lehet kicsit hülyén fogalmaztam, ez az első kérdésem :D )
attol még lehetett volna tartás benned. Én is levakartam magamrol az ex barátnömet mikor részegen kitalálta hogy kár volt szkaitania velem.
Nem magamat akarom fényezni csak tartás kérdése. Te benned nem volt igy nem vagy külömb nála...
ez szép dolog elismerem DE...
az hogy valaki részeg nem enyhitő hanem súlyosbító körülmény... ezt jegyezd meg egy életre. Ezzel sohase takarozz mert ha valaha olyan bírót fogsz ki a tárgyaláson aki olyan mint én akkor dupla akkora büntit kapsz ha elmondod hogy részeg voltál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!