Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha én fiúként így le tudom...

Ha én fiúként így le tudom adni az igényeimet külsőt nézve, mert én a lány jellemét nézem igazán, akkor a lányoknál ez miért nem megy? Vagy, ha van ilyen láyn hol találhatnék rá végre?

Figyelt kérdés
Nem vagyok bányarém, nem kell félreérteni, sőt több lány tartott már helyesnek, de lényegében inkább azt tapasztalom, hogy a mai fiatal, főleg tini lányok nem igazán elégedettek szinte egy fiúval sem külsőre! Míg szerintem egy igazán fotnso dolgo a kapcsolatban a jellem, személyiség. Hogy milyen jól tudjuk együtt eltölteni kellemesen az időt. Ha az emberek több esélyt adnának olyanoknak is, akik elsőre nem igazán fogják meg őket, de még nem tartoznak a hű, de nem esetem típusba, szerintem több boldog párkapcsoalt lenne és kevesebb magányos ember. Most épp keresem azt a lányt, aki a barátnőm lehet, de míg mások a külső alapján válogatnak, mert nem csak a lányok, de a fiúk is elég válogatósak külsőt nézve, addig én inkább azt a személyiséget keresem, aki igazán megragad...
2013. jún. 23. 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Már megint itt sírsz... nem unod, te szerencsétlen? :D
2013. jún. 23. 23:36
 2/4 anonim válasza:
azért azt el kell ismerned hogy nem ronda illetve nem olyan szép lánnyal nem érezheted jól magad akkor sem ha jófej
2013. júl. 1. 11:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a ronda lányok! :L Like!
2013. júl. 10. 01:40
 4/4 Gabrika válasza:
Love.hu-n vagy hasonlókon csomó ilyen lány van....
2013. júl. 10. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!