Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék Japán vagy Koreai fiút? 15 éves lány vagyok, és egyszerűen nagyon szeretem az ilyen ázsiaiakat. Kérlek Remélem van ilyen ismerősötök! (Budapest közelében)
igen én ismerek egy ilyen fiút
ráadásul 190 cm
de nem bp-i vagyok
Nem az érdekel, hogy mekkora nekik vagy, hogy hogyan tetszhet a fajtájuk. Ne az érdekeljen, mert az értelmetlen kommentek csak a személyiségeiteket tükrözik.
A pozitív és segítőkész kommenteket szívesen elolvasom.
Egy csomó ázsiai haverom van, csak éppen nem Magyarországon élnek. Tanulj sokat, szerezz magas pontszámot az érettségin és csinálj meg néhány nyelvvizsgát, felvételizz japán vagy koreai szakra az egyetemen, tanulj ott is keményen, nyerj el részképzéses ösztöndíjat és a célországban már nagyobb eséllyel találsz magadnak ázsiai pasit. Ha szerencséd van és elég jól megtanulod addigra a nyelvet, még akár munkát is kaphatsz suli után kint, de ahhoz tényleg mázli kell.
Magyarországon nincs túl sok esélyed, pláne ennyi idősen. Kevés japán és koreai jön ide és ők is általában egyetemre vagy munkaügyben és nem 15 éves lányokat keresnek, meg egyébként is inkább riasztja őket a fangirlök rajongása, mintsem vonzza...
3.ik
Miert hiszed/hiszi mindenki, hogy Koreaba kell menni , koreaiul kell tanulni,hogy talalkozzon egy koreaival?
Csak mert az tunik logikusnak, hogy a celorszagban nyilvanvaloan tobb az esely ra?
Erdekes, mert szinte az osszes koreaival hazasodott magyar no, nem Koreaban talalkozott a ferjevel.
Aki azert megy/akar menni Koreaba,(vagy keres koreait) mert rajong valamelyik egyuttesert/szineszert, tuti nem fog maganak ertelmes koreai partnert talalni.
Az ertelmes koreaiak elkerulik az ilyen almodozo faneket.
Nekik nem kell olyan, aki csak egy idol kepet lat bennuk.
Szia yamoto vagyok apa anya japanise és 2 évesen jötünk magyarországra 16-éves vagyok remélem nem baj az 1 év hajam fekete barna szemem van edzeni járok 2éve a péniszem 7centiméter budapesti vagyok 14-kerületbe lakok ha érdekel akkor irj és tali valahol hangchi
Üdv yamoto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!