Megbízható, türelmes japán nyelvtanárt keresek, ajánlanátok egyet?
Nem a legszebb dolog, de magamat tudom ajánlani. Megbízható vagyok és nagyon türelmes. :D
Elég régóta foglalkozom a nyelvvel és egy jó ideje tanítom is.
Ha budapesti vagy akkor írj nyugodtan privátban vagy a mailemre: lord_andrew@freemail.hu
és megbeszéljük a részleteket.
Van még bőven szabad kapacitásom új tanulókra, szóval várom a jelentkezésedet!
Én nem magamat ajánlom, hanem a tanáromat, aki szintén türelmes, megbízható, és a tudása is hatalmas. Két évet élt és tanult Japánban, s megvan a legmagasabb szintű nemzetközi nyelvvizsgája. Én semmiért el nem cserélném a szenszejt :)
Nézd meg a honlapját, az árai is teljesen korrektek:
kiralyrobert.hu
(ott megvan az elérhetősége is)
Én egy nyelviskolát ajánlok, én ott tanulok. A tanároknak meg van az N1-es nyelvvizsgájuk, rendesek, jól magyaráznak, jó a hangulat, ha kérdezek, akkor érthetően elmondják. Van egy anyanyelvi tanár is, aki mindig 3 havonta jön. Engem már tanított egyszer. Illetve van filmklub, szokott lenni kalligráfia és teaszertartás-oktatás is. És, ha nem tetszik a csoportos tanulás, lehet egyedül is tanulni, hogy a tanár csak rád figyel :)
momiji.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!