Olyan pasik, akiknek nem az ismerkedés, azok nem gondolkoztak el azon, hogy melegek lesznek?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon nem megy az ismerkedés, nem merek oda menni lányokhoz, tele vagyok gátlásokkal. Azt szeretném, ha a lányok jönnének oda hozzám, de sajnos, úgy látom a lányok nem akarnak oda jönni ismerkedni. Ezért úgy gondoltam, hogy ha valahogy megbarátkoznék a pasikkal sokkal könnyebb lenne a dolgom, mert beülök egy meleg bárba és csak úgy jönnék az aktív pasikák.
Nem lehet valahogy az érzéseket megváltoztatni, hogy a pasikat szeressem.
2013. jún. 23. 19:21
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, nekem igen az ismerkedés.
2/8 A kérdező kommentje:
Olyan pasik, akiknek nem MEGY az ismerkedés, azok nem gondolkoztak el azon, hogy melegek lesznek?
2013. jún. 23. 19:22
3/8 anonim válasza:
Egyébként nyugi, te már most bzi vagy.
De igazad van, én is örülnék ha bzi lennék amikor a chat.hu -n nézelődöm:D
4/8 A kérdező kommentje:
3-as
Miért mi van ott? (chat.hu)
2013. jún. 23. 19:26
5/8 anonim válasza:
Nézz fel a fiúk egymás közt szobába:D
6/8 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy a meleg pasik versengnének érted?
7/8 anonim válasza:
Melegeknek sem könnyű ismerkedni...
8/8 anonim válasza:
Azt ne hidd,hogy a melegeknek könnyű ismerkedni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!