Lányok! Hogy szoktatok viselkedni egy buliban?
Inni addig amíg van, de sose szoktam hányásig/ájulásig inni magam, csak addig amíg simán táncolok és nem érdekel hogy néznek. :D
Barátnőimmel szoktam menni, 5-6 fő.
Nem szeretem ha odajönnek... A tánc oké, és ha a srác tudomásul veszi hogy csak ennyi lesz, akkor jó, csak a legtöbben egyből elkezdenek taperolni, azt meg utálom. Van barátom, meg különben is.
inni szoktam rendesen, de nem hányásig, annyira nem viszem túlzásba. csak annyit iszom, hogy ne érdekeljenek a körülmények és felszabadultan tudjak táncolni.
inkább szűk baráti kör, de változó..
engem nem zavar, ha idegen srácok odajönnek, hiszen tudat alatt is növelik az önbizalmam, még akkor is, ha tudom, hogy azért jönnek, mert ittas állapotban vagyok. ha helyes a srác, aki odajön, akkor szívesen táncolok vele, akár egy-két csók is elcsattanhat, de azt az egyet ki nem állhatom, ha tapiznak. az undorító szerintem.
mindezeket persze nem azért szoktam tenni, mert kurvulok vagy bármi, de ha lúd, legyen kövér. alkalomadtán belefér egy kis 'ereszd el a hajam'..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!