Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol ismerkedhetnék meg végre,...

Hol ismerkedhetnék meg végre, normális, jófej, nem felszínes lányokkal?

Figyelt kérdés
Sajnos folyton a felszínes lányokat fogom ki, facedbook semmire sem jó az biztos, ott ilyen lányok vannak főleg, arra már rájöttem, társkeresők nem váltak be, ott még válaszra is csoda, ha méltatják az embert, plusz kevés az a lány, aki ott él, ahol én. Városban meg utálják, ha idegen leszólítja őket, szóval már fogalmam sincs hol tudnék egy jódej lánnyal megismerkedni, még haverság is elég lenne, nem célom nekem egyből járni is a lánnyal.
2013. jún. 23. 18:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ö, hát nem vagyok szakértő, és nem is akarok nem helyénvaló tippeket adni. De, a csúnya arc lehet kevésbé ápoltság miatt is - ezt aránylag könnyű javítani. Ha meg nem erről van szó, akkor kis önbizalom nem árt, amint már mondtam. S vannak alacsony lányok is, akik nem kétmétereseket keresnek :). Az, hogy belsőre csupa jó tulajdonságokat írtam róla az tisztelet kérdése és még nem jelenti azt, hogy rajongok érte. Férjnek, apának elfogadtam volna, de még azt hiszem fiatal vagyok ahhoz, hogy ne tapasztaljam meg a (viszonzott) szerelmet.
2013. jún. 30. 13:33
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem ápolatlanság, hanem genetika miatt, és az önbizalom semmit sem segít. Ha tele vagy önbizalommal, akkor is minden lány visszautasít egy ronda arccal, tapasztalat. Az alacsony lányok pedig ugyanúgy magas pasit keresnek, 175 cm alatt nem is tekintik férfinak az embert.
2013. jún. 30. 13:56
 23/23 anonim ***** válasza:
Akkor sajnálom, jobb tippeket nem tudok adni. Az én véleményem az, hogy mindennek megvan a maga ideje, előbb-utóbb csak kerül valaki. Biztos vannak olyan lányok is, akik hozzád hasonló helyzetben vannak, s akivel esetleg egy húron pendülnél. S amúgy beismerem, hogy könnyű beszélni, mert engem nem igazán érdekelt eddig a pasizás, nincs nagy tapasztalatom ilyen téren, s a 2-3 felmerülő lehetőséget is részben ezért csesztem el. Én is hajlamos vagyok kilátástalannak látni a helyzetemet. A tanácsaim is olyanok, amiket én is kaptam, s van bennük igazság szerintem is, csak épp nem volt nekem kedvem eddig többet foglalkozni magammal. Kitartást azért neked!
2013. jún. 30. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!