Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol ismerkedhetnék meg végre,...

Hol ismerkedhetnék meg végre, normális, jófej, nem felszínes lányokkal?

Figyelt kérdés
Sajnos folyton a felszínes lányokat fogom ki, facedbook semmire sem jó az biztos, ott ilyen lányok vannak főleg, arra már rájöttem, társkeresők nem váltak be, ott még válaszra is csoda, ha méltatják az embert, plusz kevés az a lány, aki ott él, ahol én. Városban meg utálják, ha idegen leszólítja őket, szóval már fogalmam sincs hol tudnék egy jódej lánnyal megismerkedni, még haverság is elég lenne, nem célom nekem egyből járni is a lánnyal.
2013. jún. 23. 18:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mit érttek felszínes lányok alatt? :o Ha nem mondja meg kerek-perec az érzéseit, az felszínes szerintetek? Csak kíváncsi vagyok a meghatározásra... :D
2013. jún. 29. 21:11
 12/23 anonim ***** válasza:
Én azt értem felszínes alatt, h csak a külsőségek számítanak neki. Ez alapján minden lány felszínes.
2013. jún. 30. 10:37
 13/23 anonim ***** válasza:
Hát ez nem igaz, engem pl. nem csak a külsőségek érdekelnek sőt. Viszont a belső tulajdonságok és a kompetenciák mérvadóak, az ezekből kialakított kép kell megfogjon.
2013. jún. 30. 11:35
 14/23 anonim ***** válasza:
Téged is csak a külsőségek érdekelnek, legfeljebb nem veszed észre magadon. Kit választanál inkább, egy jóképű, magas, ámde kissé buta és bunkó srácot, v egy okos, jó fej, humoros, de csúnya és alacsony illetőt? Ha az utóbbit mondod, hazudsz.
2013. jún. 30. 11:41
 15/23 anonim ***** válasza:
Hm... hát nem tudom mi alapján mondasz te ilyeneket, ezek szerint még nem láttál egyedülálló lányt (azért mert pl. válogatós) vagy ismered a világ minden lányát? Semmi szín alatt nem választanám a jóképű bunkó srácot, max ha utolsó lenne a világon - de akkor jól megfaragnám milyen legyen belülről :D. Van annyi eszem, hogy lehetőleg magamnál okosabb, életrevalóbb (de minimum olyat mint én) keressek! S ha már annyira fúr az oldalad, igenis lett volna lehetőségem okos, jófej, vicces, de nálam alacsonyabb és átlagos sráccal összejönni, és nem azért tettem félre, mert ilyen külső tulajdonságokkal bírt, hanem mert több próbálkozás (idő) után sem váltott ki belőlem vonzalmat, azaz nem tudtam többként tekinteni rá mint barát. Ennyi.
2013. jún. 30. 11:53
 16/23 anonim ***** válasza:
Tehát a kettő közül valóban a jóképű bunkót választanád. Na ezért vagy te is felszínes.
2013. jún. 30. 12:08
 17/23 anonim ***** válasza:
Háát, nagyon kiforgattad a szavaimat, gratulálok! Amúgy is tökmindegy te mit gondolsz, nem fogok neked hinni. Ha így folytatod, nem is fogsz normális lányt találni!
2013. jún. 30. 12:35
 18/23 anonim ***** válasza:
Egyébként se, mert a normális lányok mind foglaltak, meg amúgy se kell nekik csúnya pasi. Amúgy nem kiforgattam a szavaidat, csak a sorok között olvastam :)
2013. jún. 30. 12:38
 19/23 anonim ***** válasza:
Akkor nem jól olvastál. A vonzalmat nem fizikai vonzalomra értettem, hanem karakterre, személyiségre. Egyszerűen nem illett hozzám szerintem. S ha ennyire elkeseredett vagy, hogy nem nézel jól ki, akkor ajánlom próbálj meg többet tenni magadért, szeresd meg előbb önmagadat, aztán keress társat.
2013. jún. 30. 13:03
 20/23 anonim ***** válasza:
Kamu, mert csupa jót írtál róla belsőre. Ha jól nézett volna ki, simán összejöttél volna vele még akkor is, ha semmi jó belső tulajdonsága nem lett volna, így meg főleg. És amúgy meg aki alacsony, és ronda az arca, az mégis mit tudna tenni azért, h jobban nézzen ki?
2013. jún. 30. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!