Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hogyan tudnék...

Szerintetek hogyan tudnék változtatni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet , hogy az élet néha olyan szituációkat hoz össze a számomra , amiket még most is nehezen hiszek el. Olyan alkalmakat , lehetőségeket , amik valamit biztos jelentenek , hogy máshogy kéne csinálnom valamit , de én ezeket rendszerint elszalasztom. Írok egy párat ezek közül. A szomszédomban lakik egy csaj és tavaly tök váratlanul átcsengetett a barátnőjével (annyira nem volt váratlan,mert szoktunk néha beszélni,meg máskor is volt,hogy már átjött,de egyedül és nem este 11-kor) nah átjöttek és egész éjszaka együtt voltunk , történt egy- két dolog. Ez eddig hibátlan is lenne , de kb. 3 hét múlva újra átcsengettek , be is engedtem őket , de valamiért akkor igyekeztem tőlük megszabadulni , pedig én tényleg élveztem az előző alkalmat. Utána kb. 2 hónapig semmi , akkor kb. a fejemet tudtam volna a falba verni , de aztán megint kerestek , de ekkor már csak beszélgetés volt , azóta pedig olyan a viszonyunk mint előtte. Így utólag azt mondom , ha másodszor nem hátrálok meg , minden másképp alakulhatott volna. Következő eset : Télen vonattal utaztam külföldre , és egy lány meg 2 ismerőse,barátja beszállt mellém a fülkébe , a lány (aki osztrák volt)elkezdett kérdezősködni , hogy hova megyek , honnan jövök stb. egész jól sikerült elbeszélgetni vele , majd leszálltak. Nagyon tetszett , szimpatikus volt külsőre is rohadt jól nézett ki , és szerintem neki is bejöttem a mosolyából ítélve. Végig miközben beszéltünk az járt a fejemben,hogy elkérjem a telefonszámát , de nem tettem meg. Mondanom se kell eléggé megbántam ezt is. És akkor most jönnek az egész friss élményeim : Pénteken este bicajoztam(mostanában szokásom discozás helyett kinézni a városba) és az egyik külvárosi részen 3 lányra lettem figyelmes , jöttek velem szembe , és konkrétan így menet közben megkérdezték , hogy nem-e kérek inni :D Valahogy ösztönösen azt feleltem,hogy "Köszi,de nem" , de ahogy haladtam tovább feltettem magamnak a kérdést , hogy "miért is nem" és nem sokon múlt , hogy visszaforduljak , de ha most tényleg nagyon kevesen is múlott , de szintén nem tettem meg (jó hülye voltam) Aztán tegnap , délután 2 közvéleménykutató csajszi csengetett be , az egyik eszméletlenül szimpatikusnak tűnt , olyan tipikus aranyos lány volt , ajtót nyitottam , mikor megláttam (hiába ketten voltak) azt az aranyos lány kb . Csak egy "sziasztok,igen?" -t tudtam kinyögni , de a csajnak is kellett egy kis idő mire el tudta mondani miért jött , a nézéséből ítélve , szimpatikusnak tarthatott elsőre , vagy nme is tudom , de zavaromban , arra hivatkoztam , hogy fontos dolgom van , elnézést kértem és elköszöntem. Egyszerűen tudom,hogy hülye vagyok , de valamiért mégis ez az ösztönös,első reakcióm. Szerintetek,hogyan tudnék rajta változtatni,mert így visszagondolva más egy jópár ilyen dolgot elmulaszottam és a legszomorúbb az az,hgy nem tudom,hogy miért! Pedig tök jó, lett volna pénteken is eliszogatni a csajokkal , ehelyett csak jól felidegesítettem magom,hogy miért nem tettem meg. Ti volt , hogy már hasonlóan viselkedtetek, tudtatok rajta változtatni ?

Köszönöm a válaszokat !

20/F

2013. jún. 23. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondolj arra hogyha nem teszed meg, vajon mit hagysz ki.
2013. jún. 23. 17:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen , ezért is szoktam bosszankodni , mert amúgy meg kíváncsi lennék , veszíteni szerintem tényleg nem nagyon lehet , annyit tudni kell rólam , hogy nem vagyok egy túl kezdeményező típus , talán éppen ezért kb. a számba repülhetne a sültgalamb , de általában nem sikerül kihasználnom. Lehet a következő alkalomnál is elsőre besokalok ,bármennyire is nem szeretnék , de utána tényleg megpróbálok korrigálni , pl. hogy visszafordulok a bicajjal , lesz ami lesz. Amúgy te jól tudod kezelni ezeket a helyzeteket , vagy neked is volt , amit megbántál , másképp csináltál volna ?
2013. jún. 23. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Figyelj csak nincs azzal semmi gond, hogy elsőre visszautasítasz valamit, elvégre nem kell mindenre igent mondani. Velem is gyakran elfordul ilyesmi, bár én nem vagyok ilyen kelendő típus :) Talán azokra azt kellett mondanod, hogy nem! A belső hangodra figyelj, hogy az mit súg ilyenkor. Ha nem tetted meg akkor ne keresd az okát, biztosan volt valamilyen magyarázata, talán elképzelhető, hogy valami csalódástól lettél megmentve. Ugyanakkor megcáfolom amit írtam, mert szóba jöhet az eset is, hogy durván szólva életed szerelmét találod meg. A lényeg az, hogy légy spontán, ahogy érzed :) 19/F
2013. jún. 23. 18:12
 4/7 A kérdező kommentje:
húh, érdekes amit írsz , van benne igazság , a múlkor a bicajnál viszont , utána tényleg éreztem és nagyon a határán voltam , hogy visszaforduljak , talán annyira mint még addig sohasem (mégha nem is egy olyan nagy dologról van szó) Legközelebb úgy tervezem , ilyesmi szituációban , hogy az első reakcióm ellenkezőjét veszem , remélem sikerülni fog.
2013. jún. 23. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát; ha ennyi lehetőséget kapsz az élettől, akkor van lehetőséged válogatni, következésképpen tanulni, mégpedig úgy, hogy fejleszted magadat. Ha eltervezel valamit akkor legyen egy úgymond B terved, mert ha nem sikerül, akkor megint csak emészteni fogod magadat. Kétes ajánlatokba nem kell belemenni, viszont ha úgy érzed, nyugodtan kezdj el ismerkedni, hiszen a másodperc töredéke alatt ellehet dönteni a dolgot. Mondom légy SPONTÁN! Ha elkezdesz valamin agyalni, akkor annak vége van, mert közbe szól az egód. Dönts okosan!!! Egyébként magamra ismertem a kérdésben, ezért izgat ennyire :)
2013. jún. 23. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Én kb ugyanez vagyok, mint te, csak lányban :D Jó, tény, hogy nekem nem sok ilyen "tapasztalatom" volt, de én is hajlamos vagyok "menekülőre fogni" ilyen szituációknál :/ 19/L
2013. júl. 11. 11:31
 7/7 A kérdező kommentje:
háhá :) Jó , de egy lánynál még végülis aranyos is lehet (legalábbis szerintem) :) de én azért szeretnék tényleg változtatni , mert csak jobb lenne megélni ezeket a dolgokat :\
2013. júl. 11. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!