Miért nincs szívesm a nálam bepróbálkozó, számomra nem vonzó lányokat elutasítanom, miért nem tudok olyan lenni, mint amilyenek a lányok velem, azaz, amikor a pofámba vágják, mindenféle bűntudat nélkül, hogy ronda vagyok?
Figyelt kérdés
A lányok olyan könnyen tudnak gonoszak lenni a náluk bepróbálkozó fiúkkal, így velem is, ellenben én nem tudok gonosz lenni a nálam bepróbálkozó, számomra nem vonzó lányokkal. Pedig fú, mennyi bántást kaptam én már a külsőmre. :/2013. jún. 23. 16:18
1/4 anonim válasza:
Mert a világon élő összes nő gonosz. Gonoszak a kő-szívük mélyéig. Mely nem vért pumpál szét, hanem hányadék szerű gennyet, ettől lesznek gonoszak. Te pedig tökéletes vagy. Egy főnyeremény. Írj már le légyszíves egy beszélgetést, amiben megbántottak téged! Mit mondtál? Hogy mentél oda?
2/4 anonim válasza:
Van a monitorom mellett egy papír és egy ceruza és bőszen húzom a strigulákat az uszító kérdések két kategóriájába:
A NŐK KURVÁK: eddig cirka 40 ezzel együtt
A FÉRFIAK DISZNÓK: harminc valamennyi
Csak így tovább emberek, ha elérjük a 101-et, veszek egy üveg ablaktisztítót és beöntés formájában elfogyasztom a végbelemmel.
3/4 anonim válasza:
Azért, mert fiú vagy! A fiúk pedig mégha nem is mutatják, ilyen téren sokkal emocionálisabbak a lányoknál.
4/4 anonim válasza:
Azért, mert egy lány őszintén szemtől-szembe megmondja, hogy nem vagy az esete és nem hülyít, akkor rögtön gonosz?
Te pedig nem vagy elég tökös ahhoz, hogy nemet mondj a számodra nem vonzó lányoknak, és ezt még erényként állítod be, ez kész vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!