Van olyan aki itt ismerkedett össze valakivel és szerelmi kapcsolat lett belőle?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert nekem nem sikerült se élőbe se neten.
17/f
2013. jún. 22. 19:56
2/12 anonim válasza:
Hát, majdnem pár hónapja. De nem. 16L
5/12 anonim válasza:
Nem :)
De szerintem mindkettő lehetséges... sokaknak sikerült már az interneten is ismerkedni, meg persze élőben is.
Ne add fel, még fiatal vagy :)
6/12 A kérdező kommentje:
Csak ez engem kicsit már zavar hogy mindenki mondja hogy mért nincs még barátnőm.
2013. jún. 22. 20:00
7/12 anonim válasza:
Nekem sikerült. Sajnos egyoldalú volt, de utólag rájöttem hogy jobban jártam így.
8/12 anonim válasza:
Igen,itt ismerkedtünk össze...és nagyon szeretjük egymást!
9/12 anonim válasza:
Na, jó hallani, hogy vannak sikertörténetek :)
10/12 anonim válasza:
Összeismerkedtem itt valakivel, és életem legnagyobb csalódása lett belőle. De mondjuk ez teljesen független attól a ténytől, hogy az ismeretség itt született, mert közben évek teltek el, és személyes ismeretség lett a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!