Van olyan, aki ezen az oldalon ismerkedett meg valakivel, és jó kapcsolat alakult ki köztük?
Igen!!! Nekem lett egy jó barátnőm innen az oldalról :)
Szívesen ismerkedek bárhol, bármikor mert sajnos a barátnőim eléggé szétszéledtek a világban..
24L
Nekem pedig "pótanyukám" lett innen, egy kedves, ötvenes hölgy személyében.
N/27
Egy helyes lánnyal ismerkedtem itt meg, elég véletlenül. Kicsivel több mint 1 éve. Nem találkoztunk még élőben mert nagyon messze lakunk egymástól, nekem meg a munkám miatt nem volt időm arra hogy meglátogassam. Nagyon jóban voltunk, szerelem nem lett belőle az igaz, de jó barátok lettünk, de a kapcsolatunk egyik napról a másikra megszakadt, és azóta semmi hír róla. De ez van.
Meg megismertem itt még 2-3 embert is még, de velük nem lett jó kapcsolatom.
igen!!!! egy srác, az életem szerelme, az igaz szerelem, a megmentőm, a hercegem!
Már nagyon padlón voltam, amikor itt volt egy kérdés, hogy van-e valakinek kedve csatlakozni egy fórumhoz dumálgatni. és Jelentkeztem, de a fórumra itt találtam rá. És ő is pont akkor jelentkezett innen. És még aznap egymásra találtunk, nagyon passzolunk, és összejöttünk, azóta szerelem, már a házasság is felmerült azóta :)
szóval azért van értelme ezeknek az oldalaknak, és az Internetnek! olyan embereket hoz össze,akik máshol nem találnák meg egymást!
sok kedves net-barátnőm is lett innen, akikkel aztán fb, és örökös chat van. Kellenek ilyen barátságok is!
Bár tényleg jobb, ha utána van személyes találkozás, de ugye ez a távolság miatt nem mindig lehetséges.
De engem ha csak online barátság marad, annak is örülök, mert az is nagyon hasznos, hogy van kire írnod ha szükséged van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!